Lyxiga paket behandlingar

Våra behandlingar

Wilmas Special

Ca 75 minuter

I vår rogivande atmosfär njuter man här av två sköna behandlingar i en och samma stund.

Vi kombinerar två populära behandlingar. Först avnjuter du en skön Rygg- och nackmassage, och därefter en Avstressande ansiktsbehandling; med fokus på fukt, näring och massage. Kombinationen gör att man känner sig totalt avkopplad och omhändertagen. Du får även en skön stund för återhämtning och avslappning i en rogivande atmosfär. Wilmas special är en av våra stora favoritbehandlingar.

Wilmas Lyx

Ca 2 timmar

En underbar lyxigt och underbart omhändertagande behandling. Tre behandlingar i en och samma stund. Här njuter du av en lång och härlig Ansiktsbehandling, Frans- och bryn färg och formning av bryn samt en skön Rygg- och nackmassage.

En fantastisk Julklapp eller Present. 

engage

Get the coolest
TIPS & TRICKS TODAY

This ebook will change everything you ever thought about relationships & attachment. Find all the secrets to forming better connections, faster.