Våra presentkort

Till ett valfrit värde

Ge bort ett Presentkort på ett valfritt värde. Presentkortet gäller på hela vårt utbud. Behandlingar, Spaavdelning och hela sortimentet i Butiken. Snabb leverans!

Ansiktsbehandlingar

Köp ett Presentkort på en valfri behandling. Behandlingar av hög kvalitet. Vi jobbar med att ständigt utveckla oss. För oss är det viktigt med personligt engagemang i rogivande atmosfär. Snabb leverans

Kroppsmassage

Köp ett Presentkort! Här väljer du vilken typ av massage som är aktuellt. Klassisk, Medicinsk eller någon av våra Signaturmassager. Snabb leverans!

Spa kroppsbehandlingar

Köp ett Presentkort på en härlig Kroppsbehandling. När man kommer till oss på en Spa kroppsbehandling så infinner sig ett skönt lugn för kropp och själ. Snabb leverans!

Spaavdelning & Spapaket

Köp ett Presentkort på en Spa-afton för två! En otroligt uppskattad present. Här avnjuter de tre timmar med rogivande atmosfär, bubbelpool, lättare förtäring, lyxiga produkter i duschrum samt tar man gärna med en god dryck. Vi dukar fram vinglas och det finns en vinkyl för dryck. Snabb leverans!

Fotvård

Köp ett Presentkort på en Klassisk eller Medicinsk fotvård. Vår fotvårdsspecialist är dipl. Medicinsk Fotvårdare. Vi tycker att fotvård och skön omvårdnad ska gå hand i hand. Därför jobbar vi i mysig och harmonisk miljö. Snabb leverans!

Ögonfransar och bryn

Köp ett Presentkort på någon av våra Frans-Bryn behandlingar. Allt från klassisk färgning till Lash- Browlift. Snabb leverans!

Vaxning

Köp ett Presentkort på en av våra Vax behandlingar. Se utbud. Snabb leverans!

Kemisk peeling

Köp ett Presentkort på en Behandling för den som föredrar resutat inriktad behandling på kort tid! Avancerade Peeling för alla hudtyper. Vi konsulterar tillsammans vilken Peel som passar bäst för kunden. Snabb leverans!

Microneedling

Köp ett Presentkort på en Resultatinriktad behandling. Vi jobbar ständigt med att utveckla oss. När man kommer till oss så bemöts man av Auktoriserad och kunnig personal. Vi erbjuder de senaste och nyaste inom Microneedling. Snabb leverans!

PRX-T33

Köp ett Presentkort på en PRX-T3. En otroligt effektiv och resultatinriktad behandling. Passar den som vill ha det BÄSTA Denna behandling görs med fördel i kur, men kan också göras vid ett tillfälle. Snabb leverans!

engage

Get the coolest
TIPS & TRICKS TODAY

This ebook will change everything you ever thought about relationships & attachment. Find all the secrets to forming better connections, faster.