Bokning och regler vid avbokning

Vi tar ingen deposition vid bokningen utan litar på att du som kund respekterar och följer våra boknings regler samt att du som kund även lämnar korrekta personuppgifter. Det är viktigt för oss att alltid kunna nå dig vid behov.

Avbokning/ombokning av tid skall göras senast 24 timmar innan bokning. Utebliven ankomst utan avbokning och avbokning med kort varsel innan den bokade tiden debiteras med 80%.

Bokning
Bokning kan inte göras via e-post. Bokning sker via vår onlinebokning, via vår reception eller på telefon nr. 090- 71 01 11

Några få av våra behandlingar, samt när ni vill hyra vår relaxavdelning går tyvärr inte att boka online. Här krävs muntlig information innan ni bokar.

Avbokning
Avbokning och ombokning går inte att göra via mail. Avbokning/ ombokning kan göras via vår onlinebokning senast 24 h innan bokad tid eller ring vår reception på telefon 090-71 01 11.

Sena avbokningar
När du beställer en tid för behandling hos oss, så gör vi ett muntligt avtal. Du förbinder dig att komma till oss vid en i förväg överenskommen tid på din köpta behandling. Vi förbinder oss då samtidigt att reservera denna tid för dig och inte sälja den till någon annan.

Så länge DU inte avbeställer tiden 24h dagen innan, så hinner vi inte sälja den till någon annan. Därför är du betalningsskyldig om du inte följer våra bokningsregler.

Ditt behandlingsbelopp är en del av vår inkomst; Löner, hyror, och alla rörelseutgifter skall betalas. Din bokade tid är en del av vår omsättning. När vi reserverar en tid till dig så säger vi nej till någon annan. Därför är det så viktigt att respektera detta, och att reglerna följs.

Ringer du så sent som samma dag blir det stora hål för oss med förlorad inkomst. Vi står då här med utgifter som bl a löner för planerad tid som fortfarande ska betalas ut.

För att slippa dessa förluster som gör det svårt för oss alla, så debiterar vi med upp till 80%. Ingen ifrågasätter detta om du skulle gå till läkare, tandläkare eller andra företag. Vi gör alltid vårat bästa för att det ska bli bra för våra kunder, så snälla hjälp oss att slippa dessa tråkiga och onödiga sistaminuten avbokningar.

Mvh Personalen på Wilma

engage

Get the coolest
TIPS & TRICKS TODAY

This ebook will change everything you ever thought about relationships & attachment. Find all the secrets to forming better connections, faster.