Intimvaxning

Det kan vara nervöst först gången man kommer för brasiliansk vaxning. Vi ser till att du kommer att känna dig bekväm, och du bestämmer själv hur mycket du vill vaxa bort. Vi gör vårt jobb och har fokus på det vi gör. Inga konstigheter!

OBS! Vi har en åldersgräns på 18 år.

Viktigt att tänka på

För bästa resultat bör håret vara ca 3-5 mm långt när du kommer för att vaxa. Vi vill att du klipper ner håret om det är längre innan du kommer. Kom helst i bekväma kläder; Inte tajta jeans t ex. Efter vaxning ska man inte sola, bada, basta, träna eller smörja in huden på 24 timmar. För bästa resultat bör man undvika att smörja in sig med kräm innan behandling.

Man bör undvika att vaxa sig strax före menstruation då huden är känslig just då. Naturligtvis vaxar vi inte under menstruationen. En vecka efter mens är smärttröskeln högst, dvs bästa tiden att vaxa.

VIKTIGT! Duscha innan ditt besök. Då huden behöver vila efter vaxningen..

Första gången bör man vara beredd på att allt hår kanske inte följer med. Det kan bero på att vissa hår inte kommit upp ännu, efter tidigare vaxning eller rakning. Om du tidigare rakat dig bör du gärna vänta till håret har vuxit ut till en längd på ca 5 mm.

Endast på kvinnor
Vi gör inte brasiliansk vaxning på män. Vi får förstås reaktioner på det. Svar på varför vi inte gör brasiliansk vaxning på män: Det känns obekvämt för oss när vi är kvinnor som utför vaxningen.

Vi jobbar med vax från Lycon som är en av markanadens bästa vaxer. Vaxet är gjort av ren och naturlig kåda, bivax, aromaterapi oljor, och mineraler. Lycons vax ger väldigt liten rodnad och är ett av de mest smärtfria vaxerna för denna typ av behandling.

Våra behandlingar

Halv Vaxning Brasiliansk / Intim

Ca 30 minuter

Åldersgräns 18 år / Endast på kvinnor

OBS!  30 minuter går inte att boka som första gångsbehandling. Då måste du boka 45 minuter.

Behandling 30 min kan enbart bokas vid överenskommelse med terapeut där vi anser att det räcker med denna tid för att få ett bra resultat.

Vaxning Brasiliansk / Intim

Ca 45 minuter

Åldersgräns 18 år och endast kvinnor. Intim vaxning.

Håret bör vara minst ca 5 mm långt vid brasiliansk vaxning. Är det längre än 10 mm rekommenderar vi att du klipper ner håret till rekommenderad längd innan du kommer på behandling.

Efter vaxning så bör man undvika sol, bad och bastu på 48h. Man bör även undvika att smörja in huden med starka/parfymerad krämer.

Huden kan bli lite röd och känslig efteråt så det brukar vara skönt om man har luftiga bekväma kläder på sig just efteråt.

engage

Get the coolest
TIPS & TRICKS TODAY

This ebook will change everything you ever thought about relationships & attachment. Find all the secrets to forming better connections, faster.