Laser hårborttagning

Är det möjligt att bygga bolag på syskonkärlek? Svaret är JA. Vi är två drivna syskon;
syster och bror som tillsammans erbjuder laser hårborttagning för både män och
kvinnor

Vill du veta mer?

Boka in en gratis konsultation eller se oss på våra sociala medier,

Laser hårborttagning överkropp

Vår erfarna personal använder toppmodern teknologi för att rikta in sig på hårstråna och förstöra dem permanent, vilket ger dig en hud som känns len och hårfri. Vår behandling är smärtfri och effektiv, och du kommer att märka resultat redan efter några sessioner. Säg hej till en ny känsla av självförtroende och bekvämlighet. Boka din laser hårborttagning för överkroppen hos oss och ta det första steget mot en hårfri framtid

Utforska vidare

Laser hårborttagning underkropp

Oavsett om du vill bli av med oönskat hår på benen, bikinilinjen eller andra områden, så erbjuder vår skickliga personal en permanent lösning. Vår moderna laserbehandling riktar in sig på hårstråna, vilket gör dem permanent oskadliga och ger dig en hårfri och len hud. Med vårt smärtfria och effektiva förfarande kan du se fram emot snabba och märkbara resultat. Ta steget mot en bekvämare och hårfri framtid genom att boka din laser hårborttagning för nedre kroppen hos oss idag.

Utforska vidare

Laser helkropp

Vår behandling är smärtfri och ger dig möjlighet att njuta av en underhållsfri och hårfri tillvaro. Boka din helkropps laserbehandling hos oss och upptäck den fantastiska skillnaden det kan göra för din självförtroende och bekvämlighet.

Utforska vidare

Konsultation

Är du nyfiken på att veta mer om laser hårborttagning, du kanske har tröttnat på alla timmar som går åt rakning och vill nu göra en permanent behandling som sparar både tid och pengar. Boka en kostnadsfri konsultation och få veta mer om laserfysiken, testa på hur vår lasermaskin känns och få en individuell analys av hud och hår.

Ca 20 minuter

Utforska vidare

Det här är vi!

Vi är ett syskonpar som driver bolag tillsammans. Vi är legitimerad av Beautylight™ och certifierad av SEYF: Svenska estetikers yrkesförbund. Beautylight™ är en del av NB Nordic AB som distribuerar klinik och sjukvårdsprodukter över hela Sverige.

Det innebär att vår utrustning och lasermaskin är CE godkänd, dvs. testad och granskad enligt EU:s riktlinjer. Utöver våra kanonpriser och säkra och snabba behandlingar, erbjuder vi en behandlingsförsäkring som vi som bolag står för och erlägger för kundens skull. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer och följer alltid upp och ser till att våra kunder får ett resultat de är nöjda med.

Laserfysiken

Laserfysiken bygger på att högintensivt ljus dras till pigment i hårstrået och leds ner i hårsäckarna. Med tillräcklig grad av värme elimineras hårsäcken och håret slutar växa. Laser “ser” enbart pigment därav vikten av att håret måste vara mörkare än huden och att solexponering bör undvikas. Detta för att undvika brännskador och pigmentfläckar samt få ett effektivt resultat.

Huvudprinciper

Vi erbjuder permanent hårborttagning men det finns inga garantier. Människokroppen kan ändras från dag till dag och hårväxtcykeln är individuell. Ta del av angiven information så att du är välinformerad. Vi kommer att journalföra behandlingsprocessen och ta före- och efter bilden för dokumentationen- men också för kundens säkerhet att följa upp sitt eget resultat. Kom alltid rakad inför en behandling men helst orakad inför en konsultation, detta för att vi ska kunna lägga upp en individuell plan anpassat efter hår och hud.

Att veta före- och efter en behandling

– Man får ej plocka, rycka, vaxa eller använda hårborttagningsprodukter föreoch efter behandling på 4 veckor. Enda tillåtna hårborttagningsmetoden är rakning.
– Solexponering i form av sol, brun-utan-solprodukter, solarium etc bör undvikas 4 veckor före- och efter behandling.
– Kom osminkad om du ska behandla ansiktet och undvik krämer, deo och parfym.
– Vid eventuell hudsjukdom, rådfråga läkare innan behandlingen genomförs.
– Vid epilepsi diagnos inlämnas läkarintyg innan behandling.
– Du ska vara minst 18 år och frisk.
– Meddela om du tar medicin eller har tatueringar.
– Efter behandling är det viktigt att använda solskyddsfaktor, spf 30 eller högre när du är utomhus.
– Det går bra att återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen och huden sköts på vanligt sätt.
– Vid större behandlingar kan yrsel förekomma, undvik då fysisk aktivitet det närmsta dygnet.
– Håret i det behandlade området faller av efter ca 2 veckor.
– Slutresultatet räknas 6 månader efter sista behandling.

Faktorer som påverkar behandlingsresultatet

– Hormonförändringar
– Mediciner
– Sjukdomar
– Ärftlighet
– Individuell hårväxtcykel

CAPIUS TRIO

Capius TRIO – den kompletta lösningen för permanent hårborttagning. Capius trio kombinerar egenskaperna hos tre olika våglängder för bästa permanenta hårborttagning. Genom att utnyttja absorptions- och penetrerings förmågan hos dessa våglängder kan man på ett säkert och effektfullt sätt behandla de flesta hudoch hårtyper.


755nm Alexandrit har hög absorptionsförmåga på melanin och är bäst på ytliga, tunna och lite ljusare hår.


810nm Diodlaser har bra absorptionsförmåga på melanin och kan behandla ljusare som mörkare hudfärg. Utmärkt vid behandling av hår som ligger på medeldjup i huden som t.ex kinder och ben.


1064nm Yag har lägre absorptionsförmåga på melanin men är den djupaste våglängden som når hårroten. Speciellt bra vid mörkare hud och djupare hår. Ju djupare ner vi når med lasern desto mer värmeutveckling uppstår. Detta medför att Yag-lasern optimerar laserbehandlingen på ett fullständigt sätt.

Med lätta behandlingsprogram och enkla knappval erbjuder vi säkra och resultatinriktade behandlingar. Maskinens kylsystem når tillräckligt låg temperatur samtidigt som den har en stor träffyta som underlättar snabba och nästintill smärtfria behandlingar.

engage

Get the coolest
TIPS & TRICKS TODAY

This ebook will change everything you ever thought about relationships & attachment. Find all the secrets to forming better connections, faster.