Klassisk Ansiktsbehandling

Våra behandlingar

Wilmas Lyx

Ca 2 timmar

För dig som vill ha totalt omhändertagande i en lång och härlig behandling. Här njuter du av en Ansiktsbehandling, Frans- och bryn färg och formning av bryn samt en skön Rygg- och nackmassage.

Hudterapeuten rekommenderar

Ca 2 timmar

Vår mest exklusiva Ansiktsbehandling där vi anpassar behandlingen efter hudens behov och dina önskemål.
Vi jobbar med avancerade Produkter och det huden behöver som mest. Vi använder oss av allt från fukt, näring, kraftfulla ansiktsmasker, kemisk peel, ledmask eller kanske frans- och brynfärg om kunden så önskar.

Klassisk Ansiktsbehandling

Ca 90 minuter

Ansiktsbehandling med fokus på rengöring, fukt, näring och massage. Behandling anpassad efter hudtyp med allt som huden behöver.

I behandlingen ingår rengöring, ånga/ peeling, portömning, välbefinnande ansikts- och nackmassage, och en avslutande hudanpassad ansiktsmask. Brynplockning och vax t ex överläpp ingår om så önskas.

Klassisk Ansiktsbehandling

Ca 60 minuter

I denna behandling lägger vi fokus på återfuktning, näring och välbefinnande massage. Brynplockning ingår om så önskas. Huden blir härligt fräsch och får en ny spänst och lyster.

I behandlingen ingår rengöring, peeling, välbefinnande ansikts- och nackmassage samt avslutande hudanpassad ansiktsmask.

Avstressande Ansiktsbehandling

Ca 30 minuter

Fokus på återfuktning och ansiktsmassage. Mycket behandling på lite tid!

Härlig behandling som består av rengöring, välbefinnande ansikts- och nackmassage samt ansiktsmask med skalpmassage. I denna behandling ingår INTE hudanalys. Vi använder inte lupplampa utan endast mysbelysning för att få en riktigt avslappnande känsla.

engage

Get the coolest
TIPS & TRICKS TODAY

This ebook will change everything you ever thought about relationships & attachment. Find all the secrets to forming better connections, faster.