Vaxning

Övre kroppsdel vaxning

Oavsett om du vill ta bort oönskat hår från axlar, bröst eller rygg, så är vårt erfarna team här för att ge dig en smidig och skonsam behandling. Med noggrannhet och omsorg tar vi bort dina hårstrån från roten, vilket ger dig resultat som varar längre än rakning. Du kommer att uppskatta den mjuka och lena känslan på din hud efter vår vaxning. Ge din övre kropp den kärlek den förtjänar och boka din vaxning hos oss idag.

Utforska vidare

Nedre kroppsdel vaxning

Vi utför vaxningen med skicklighet och omsorg för att ge dig ett smidigt och hållbart resultat. Genom att avlägsna dina hårstrån från roten får du en hud som känns len längre än vid rakning. Du kan efter vaxningen njuta av den fräscha känslan av en mjuk och len hud.
Boka din vaxning hos oss idag och upplev skillnaden.

Utforska vidare

Intimvaxning

Tack vare intim vaxning så slipper du inte bara irriterad hud. Du får även njuta av silkes rent resultat i upp till 6 veckor. Vi ser till att du kommer att känna dig bekväm, och du bestämmer själv hur mycket du vill vaxa bort. Vi gör vårt jobb och har fokus på det vi gör. Inga konstigheter!

Utforska vidare

engage

Get the coolest
TIPS & TRICKS TODAY

This ebook will change everything you ever thought about relationships & attachment. Find all the secrets to forming better connections, faster.