KUR-Behandlingspaket

Våra behandlingar

Dermaceutic Milk Peel: KUR 4 behandlingar

Ca 30 minuter

Milk Peel har optimal kombination av 3 aktiva syror, vilka motverkar förtida hudåldrande, balanserar talgproduktion, ökar spänst och hudens fasthet. En mild behandling som boostar kollagenet och förbättrar fina linjer och rynkor. En Peel som jämnar ut hudtonen och ger en fantastisk Glow.Den här peelingen passar alla hudtyper, och för dig som vill få resultat på huden på kort tid.

Dermaceutic Mask Peel: KUR 4 behandlingar

Ca 30 minuter

Mask Peel passar för effektiv djuprengöring av huden. Huden får en ren och fin lyster samt en mild hudföryngring. Mask peel är en 30 % glykolsyrabehandling som passar fet hud och acne.
Kurbehandling rekommenderas om 4 behandlingar med två veckors intervall. peelingen passar alla hudtyper, och för dig som vill få resultat på huden på kort tid.

Dermaceutic Mela Peel: KUR 4 behandlingar

Ca 30 minuter

Kurbehandling rekommenderas 2-3 behandlingar med 4 veckors intervall.
Denna Peel passar perfekt för dig som vill minska uppkomsten av hyperpigmenteringar såsom sol utlösta eller postinflammatoriska. Består av AHA och BHA syror som förbättrar hudens lyster och klarhet.

ENERPEEL Kemisk Peeling Ansikte (3 behandlingar)

Ca 30 minuter

Kur Kemisk Peeling anpassad för dig, och din huds behov.

ENERPEEL Kemisk Peeling Eye & Lip (4 behandlingar)

Ca 30 minuter

En intensiv kemisk peeling för det känsliga området runt ögon och läppar, där åldrande framträder först och oftast syns som mest. En Kur på fyra behandlingar med 1-2 veckors intervall ger bästa result.

ENERPEEL Kemisk Peeling Neck 3 behandlingar

Ca 30 minuter

En ”Cocktailpeel” speciellt utvecklad för behandling av solskadad och åldrad vävnad på händerna men kan även tillämpas på andra områden. KUR 3 behandlingar. OBS! Denna behandling går INTE att köpa i vår Webbshop. 

ENERPEEL Kemisk Peeling Hands KUR (3 behandlingar)

Ca 20 minuter

 En ”Cocktailpeel” speciellt utvecklad för behandling av solskadad och åldrad vävnad på händerna men kan även tillämpas på andra områden. 

  • Hudförnyelse (Hudföryngring)
  • Solskadad hud med pigmentfläckar
  • Milda/Måttliga Ålderstecken (Linjer och rynkor)

engage

Get the coolest
TIPS & TRICKS TODAY

This ebook will change everything you ever thought about relationships & attachment. Find all the secrets to forming better connections, faster.