0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

TEBESKIN hudvård

 

Tebiskin® är en serie resultatinriktade hudvårdsprodukter för dig som vill ha maximal effekt på minimal tid. Med vetenskaplig forskning och de senaste teknologierna för avancerad hudvård, innehåller Tebiskin® potenta styrkor av aktiva ingredienser och är designade för att nå cellnivå i samverkan med huden och dess funktioner.


Tebiskin® används även till klinikbehandlingarna ENERPEEL®. och DERMASTAMP®. Med Tebiskin®  och dess behandlingar ger dig rätt förutsättningar för en vital och optimal hudhälsa.
Tebiskin® fokuserar på orsaker framför symtom för kvalitetsförbättring och långvarigt resultat. Tebiskin®- konceptet är vetenskapligt beprövat och med klinisk bevisad effekt förebyggs och motvrkas olika hudkonditioner. Dessutom erbjuder konceptet en effektiv antiagevård.

 

Acnerelaterat hudtillstånd - Fet hud - Rosacea/ Rodnadsbenägen hud - Känslig/ Reaktiv hud - Pigmentförändringar - Åldrad hud (Rynkor/ Linjer) - Torr hud

 

TEBESKIN säljs inte Online - Vill du beställa varor så kan du kontakta oss via mail eller ringa oss så skickar vi de varor som du vill beställa.

 

Telefon 090 71 01 11

 

salongwilma@gmail.com

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
 Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik & Reception: 
Mån - Tor:
 10-18
fredag: 10-17
Lördag: 11-15
Bokningstid för Behandlingar: 09-19
Bokningstid för Spaavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2023 Wilma Information om cookies