0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

ELEMIS Ansiksbehandlingar i olika Prisklasser

990 kr inkl. moms
Antal st

Ge bort en ljuvlig ansiktsbehandling från ELEMIS. Ett exklusivt koncept med kraftfulla behandlingar sammanvävda med skön massage och sinnesro.

 

I alla Elemis ansiktsbehandlingar så jobbar vi med uppvärmda oljor, varma handdukar och härliga Essencer.

 

Den framgångsrika kombinationen av naturligt aktiva ingredienser med den senaste tekniken har gjort det möjligt för Elemis att erbjuda behandlingar som ligger i top idag. Elemis har genom åren också fått ett flertal priser för sina unika SPA-behandlingar. Elemis är idag Englands ledande spa och hudvårdsmärke.

 

En Elemis behandling är en helhetsupplevelse att minnas!

 

ELEMIS Superfood Ca 60 min:

Denna veganska vitaminrika Ansiktsbehandling boostar huden med näringsmässiga och essentiella mineraler från kraftfulla och närande superfoods. Behandlingen Kick-startar en utmattad hud med ny energi och ger huden ett hälsosamt glow. *Kliniskt bevisad att öka hudens fuktighetsnivå, elasticiteten och fasthet. I behandlingen ingår skön massage.

 

Elemis Dynamic Precision Peel ca 60 minuter:

Total lyx med resultat och mindfulness i en och samma stund. Denna kraftfullt hudstrukturförbättrande behandling riktar sig mot första tecken på åldrande samt glåmig, trött och ojämn hudton. Särskilt utformad för att fungera i samband med hudens egna struktur och med hjälp av tre olika enzymer för att avlägsna döda hudceller, vilket ger extraordinärt resultat. Behandlingen levererar en kraftfull peeling och förnyelse för en mjukare och jämnare hud. I behandlingen ingår skön massage.

 

ELEMIS Collagene ca 60 minuter

Lyxbehandling Anti age med resultat och mindfulness i en och samma stund.

Behandling som motverkar spänstfattig, stressad och torr hy, och gör huden fastare och fylligare. Även mörka ringar under ögonen reduceras. I behandlingen ingår skön massage.

 

Våra presentkort levereras direkt i brevlådan med leveranstid 1-2 vardagar. Presentkortet gäller i ett år.

 

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
 Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik & Reception: 
Mån - Tor:
 10-18
fredag: 10-17
Lördag: 11-15
Bokningstid för Behandlingar: 09-19
Bokningstid för Spaavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2023 Wilma Information om cookies