0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

Grevinnans Rum Body scrub Lemon 450 ml

359 kr inkl. moms
Antal st

Grevinnans Rum Body scrub Lemon 450 ml

Ljuvlig Body scrub med naturligt salt från Döda havet som använts i bad genom tusentals år vid olika hudproblem. Saltet är utvunnet genom naturlig avdunstning av vattnet, och det är det mest mineralrika saltet.. Därefter är saltet soltorkat. Inga tillsatser eller kemikalier används under kristalliseringsprocessen. Vattnet i Döda havet innehåller 32-34% salt - jämfört med ca 4% i andra hav. Det innehåller också 21 naturliga mineraler som magnesium-, natrium- och potassiumklorid och kalcium. När du badar med Döda havssalt, bör salthalten vara så hög som möjligt. Saltet i denna Body skrubb är från dödahavet Det är oraffinerat och innehåller allt din hud behöver. Det är även fuktighetsbevarande på huden.

Det används INTE vatten som utfyllnad i dessa produkter. Ej heller konserveringsmedel eller förtjockningsmedel. Produkter gjorda av det som huden kan ta tillvara på och som är noga utvalt för de absolut känsligaste hudtyperna. 

Ta en liten mängd, tex en matsked skrubba kroppen och skölj av med ljummet vatten. Din hud lämnas mjuk och len. Du kan även göra ett härligt bad för kroppen eller bara för fötterna. Lägg en matsked i badvattnet och sjunk ner och njut. Saltet löses upp i vattnet och oljorna smälter. Badet stärker din kropp och dofterna får dig att må extra bra.

Doft av söta citroner.

Innehåll:

Dödahavetsalt, Sheabutter, Mandelolja, Glycerin, Avocadoolja, Jojoba olja, E-vitamin, Doftoljor

 

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
 Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik & Reception: 
Mån - Tor:
 10-18
fredag: 10-17
Lördag: 11-15
Bokningstid för Behandlingar: 09-19
Bokningstid för Spaavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2023 Wilma Information om cookies