0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

Elemis Daily Skin Health

 

Dessa högteknologiska dagliga hudvårdsprodukter är formulerade för att uppnå optimalt resultat med effektiva rengöringar, toning, peeling, masker och återfuktning.

 

 

ELEMIS är Englands ledande hudvårds- och spamärke. Kombinationen av naturligt kraftfulla och aktiva ingredi­enser med den senaste teknologin har gjort det möjligt för ELEMIS att erbjuda några av de mest effektiva och resultatinriktade pro­dukter som finns på marknaden idag. ELEMIS arbetar ständigt för att utveckla innovativa texturer, banbrytande formuleringar och har genom åren vunnit över 200 priser för sina unika produkter. För att kunna garantera kvalitet och effektivitet kontrollerar ELEMIS hela produktprocessen, från fält till ansikte, med oberoende kliniska studier.

 

Elemis lägger full fokus på sammansättning av aktiva ämnensom håller hög kvallitet. Elemis kontrollerar hela produktprocessen vetenskapligt; Från fält till ansikte för att garantera kvalitet och effektivitet med oberoende kliniska studier.

 
Alla nya Sp@Home produkter är fria från Parabener, Natriumlaurylsulfater, SLS, dietanolaminer, mineraloljor, silikoner och artificiella färger.
 

 

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
 Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik & Reception: 
Mån - Tor:
 10-18
fredag: 10-17
Lördag: 11-15
Bokningstid för Behandlingar: 09-19
Bokningstid för Spaavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2023 Wilma Information om cookies