0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

Förhållningsregler

Viktig information när ni hyr vår relaxavdelning. För att vår uthyrning av relaxavdelningen ska fungera så ber vi er gäster att läsa igenom och ta del av våra förhållningssregler, för att ni gäster ska få en riktigt trevlig upplevelse!

Tiden

Ni hyr vår härliga relaxavdelning i tre timmar. Det finns alltid möjlighet att hyra mer tid om så önskas. Vi rekommenderar grupper på mer än fem personer att hyra mer tid.

Vi tar i mot grupper på max 10 personer, då lokalen lämpar sig bäst för mindre grupper.


Det är VIKTIGT att man håller tiden i vår relaxavdelning! Detta för att vi ska hinna göra i ordning för nästa grupp som kommer. Om ni är en större grupp så är det bra att utse någon som håller koll på tiden. Det kan vara trevligt att ägna lite tid på slutet, i vårt duschrum med härliga produkter till förfogande.

 

Betalning

Vi tar förskottsbetalning på bokningar. Vi reglerar i efterhand betalning, om det tillkommer eller blir färre gäster. Vi löser även in presentkort i förväg. Detta av olika själ; En garanti för oss, samt kvällspersonal hanterar inte kassan.

Man betalar för antal gäster, INTE för antal badande.

 

Större sällskap

Är ni en stor grupp så rekommenderar vi att man inte sitter mer än fyra personer samtidigt i poolen. Ni får annars problem med vattenmängder på golvet, samt kan poolen slå av när vattennivån blir låg i poolen.
Stora "glada" grupper rekommenderas att hyra avdelningen efter butikstid. Vi ber er om ni bokar under dagtid, att ni tar hänsyn till att vi samtidigt har behandlingar i närliggande lokaler.

 

Produkter & Hygien

Deodorant och hårborste får ni av hygieniska skäl ta med er. Vi står inte heller för Make-up och Styling till hår. För par på två personer lägger vi fram badrockar och badlakan. För större grupper lägger vi fram badlakan. Vi har ingen uthyrning av badkläder. Detta måste gäster själva ta med sig.

 

Vikiga direktoner från miljöverket

Viktigt att man duschar innan man sätter sig i bubbelpoolen. Ytterskor får inte medtagas in i relaxavdelningen.

 

Musik

Vi styr musiken från övervåningen, vi använder oss av spotify ifall ni vill spela egna listor.

 

Mat

I priset ingår; Härligt fruktfat, Snacks; ex chips, nötter, finare godis. Vi ställer fram vinglas så får ni ta med den dryck ni önskar: Till par och mindre grupper; Vitvin och rödvinsglas samt plast-vinglas om ni vill dricka något i poolen.


Större grupper; Plastvinglas. Om gäster önskar ta med sig lättare mat, så går det bra. Men tänk på att vi egentligen inte är ett matställe. För att vi ska hinna städa mellan grupper och göra i ordning så får ni ta med papptallrikar och plastbestick. Vi är tacksamma över om ni slänger skräp efter måltid i papperskorgar. Det finns alltid personal på plats, så ni kan alltid vända er till dem om ni undrar över någonting.

 

Avbokning

Avbokning måste ske minst 48 timmar innan bokad tid, vi debiterar annars 80 %.

 

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
 Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik vardag: 11-17
Butik lördag: 12-15
Behandlingar: 09-20
Relaxavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2020 Wilma Information om cookies