0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

Tebiskin®

 
TEBISKIN® är speciellt utvecklat för att komplettera mekanisk (dermabrasion/microdermabrasion), kemisk (peels) och/eller fysiologiska (laser/IPL) hudbehandlingar. Genom att kombinera dessa behandlingar med anpassade protokoll som inkluderar för- resp. efterbehandling med TEBISKIN® Cytoceuticals ökar behandlingseffekten samtidigt som risken för oönskade sidoeffekter reduceras och hudens återhämtning påskyndas.


TEBISKIN® är ett hudvårdskoncept där samtliga produkter är klassificerade som Medical Device (medicintekniska produkter). En kvalitetssäkring för väldokumenterade och kliniskt beprövad effektivitet för Din och Dina kunders säkerhet.


Konceptet har utvecklats efter djupgående forskning om att förstå samverkan mellan olika ämnesföreningar inom den molekylära biologin för epidermala keratinocyter och dermala fibroblaster samt kunskapen om cellernas kommunikation, celldeling och ämnesomsättning.

 

TEBISKIN® arbetar på cellnivå för att skapa förändring och stimulering som resulterar i förhöjd hudkvalitet och harmoni i hudens funktioner. Genom att komplettera var mekanisk, kemisk eller fysikalisk hudbehandling med regulatoriskt korrekta produkter erbjuder Du maximala effekter med minimala biverkningar på kortast möjliga tid
 
TEBISKIN® är en serie resultatinriktade hudvårdsprodukter för dig som vill ha maximal effekt på minimal tid och  används även till klinikbehandlingarna ENERPEEL®. och DERMASTAMP®.
 
Produkter och behandlingar står för innovativt nytänkande baserat på marknadens senaste patenterade teknologier. TEBISKIN® fokuserar på orsak framför symptom och samverkar på cellnivå med huden och dess funktioner för optimal hudhälsa.
 
ENERPEEL® är klinikbehandlingarna som förstärker hudvården, korrigerar oönskade hudförändringar och verkar för effektiv antiåldrandevård. Regelbundet underhåll bevarar hudens ungdomliga struktur och hälsosamma utstrålning.

  • Multifunktionella produkter för estetisk problemlösning-
  • Acne, Rosacea, Pigmenteringar, Antiage/Åldrad hud, Ärr/Ojämn hudstruktur
  • Avancerad hudvård baserad på innovativ forskning och historik inom Farmaceutbranschen
  • Dermatologiskt testat och sterilpackat
  • Berikar och stimulerar huden på cellnivå
  • Integrerar med cellernas kommunikation och ämnesomsättning 

Köpa produkterna
Dessa Produkter säljs inte i vår webshop. Här vill vi konsultera kunden innan vi säljer en produkt. Om ni inte bor i Umeå så kan ni ringa oss så kan vi råda per telefon och skicka varor till er.

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
 Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik vardag: 11-17
Butik lördag: 12-15
Behandlingar: 09-20
Relaxavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2020 Wilma Information om cookies