0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

Elizabeth Arden Pro

 

Ett helt nytt, professionellt hudvårdsmärke! Elizabeth Arden som säljs på parfymerier, och detta nya revolutionerande märke Elizabeth Arden Pro, är två helt skilda varumärken! Elizabeth Arden PRO säljs endast via auktoriserade hudterapeuter.

 

Elizabeth Arden startade en av världens första globala skönhetsföretag och SPA redan 1910; Red Door Spa i New York, och blev sedermera en av de första i branschen att applicera och betona vetenskapliga teorier som grund för sina hudvårdsprodukter. Detta i en tid då det var ovanligt för kvinnor att bära smink, och än mindre driva företag. Med sin helhetssyn på skönhetsvård, gick miss Arden i bräschen för det som idag är modern hudvård.

 

Joe Lewis Stjärnforskare, började sin bana på läkemedelsjätten Allergan, och hans namn är fortfarande mycket välkänt och välrespekterat inom Amerikanska hudläkarkretsar. Joe Lewis starka koppling till dermatologbranschen framträder tydligt i hans arbete – t.ex. i de kliniska studier som står till grund för samtliga av hans teknologiers bevisning.

 

Samarbetet mellan två pionjärer! Forskningsarbetet mellan världens mest väletablerade och välkända kostmetikvarumärken, och en av världens mest innovativa och ledande hudvårdsforskare; Joe Lewis, ger ett helt nytt, unikt varumärke som kan erbjuda det bästa vi hittills provat.

 

Köp Elisabeth Arden Pro produkter i vår webshop

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik vardag: 10-18
Butik lördag: 10-15
Behandlingar & relax: 08-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2019 Wilma Information om cookies