0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

Elemis

 

Englands i dag ledande spa och hudvårdsmärke och gynnas av så många som 6,5 miljoner spa-besökare per år. Den framgångsrika kombinationen av naturligt aktiva ingredienser med den senaste tekniken har gjort det möjligt för Elemis att få ut några av de mest inflytelserika och resultatinriktade produkter som finns på marknaden idag.

 

Elemis Firar 25 år som branchledare på SPA marknaden. Elemis finns i dag i över 60 länder; på 1600 span, salonger, travel spas, kryssningsfartyg och varuhus globalt.

 

Kliniskt bevisade resultat inom spa behandlingar och försäljningsprodukter. Prisbelönta ansikts-och kroppsbehandlingar, och ständig forskning och utveckling. Marina och botaniska aktiva ingredienser. E

 

Elemis kontrollerar hela produktprocessen vetenskapligt – från fält till ansikte – för att garantera kvalitet och effektivitet med oberoende kliniska försök. Elemis vetenskapsmän forskar ständigt om nästa generations resultatdrivna hudvård med upptäckter på terapiområden som använder marina organismer och växter.

 

Individuella rekommendationer både på hemmavård, och behandlingar anpassade efter livsstil. En Elemis behandling är en helhetsupplevelse att minnas!

 

Köp Elmis ansiktsprodukter i vår webshop

 

Köp Elmis spa- & kroppsvårdsprodukter i vår webshop

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
 Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik vardag: 11-17
Butik lördag: 12-15
Behandlingar: 09-20
Relaxavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2020 Wilma Information om cookies