0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

Produkter

 

Vi jobbar med avancerade hudvårdsmärken som vi också säljer i vår butik och i webshop.

 

Elemis

Elemis är idag Englands ledande spa och hudvårdsmärke. Den framgångsrika kombinationen av naturligt aktiva ingredienser med den senaste tekniken har gjort det möjligt för Elemis att erbjuda några av de mest inflytelserika och resultatinriktade produkter som finns på marknaden idag. Elemis har genom åren också fått ett flertal priser för sina unika SPA-behandlingar.

 

Läs mer om Elemis

 

Tebiskin

TEBISKIN® är ett nytt hudvårdskoncept där samtliga produkter är klassificerade som medicintekniska produkter. En kvalitetssäkring för väldokumenterade och kliniskt beprövad effektivitet för din och dina kunders säkerhet. TEBISKIN® är en serie resultatinriktade hudvårdsprodukter för dig som vill ha maximal effekt på minimal tid och används även till klinikbehandlingarna ENERPEEL®. och DERMASTAMP®. Dessa produkter säljs inte i vår webshop. Här vill vi konsultera kunden innan vi säljer en produkt. Om ni inte bor i Umeå så kan ni ringa oss så kan vi råda per telefon och skicka varor till er.

 

Läs mer om Tebiskin

 

Synchroline

Synchroline är marknadens snabbast växande avancerade hudvårdsmärke. Den enda hudvårdsserien på marknaden som även omfattar Medicintekniskt klassificerade (CE-märkta) produkter. Din garanti för vetenskapligt dokumenterade säkra och effektfulla produkter. SYNCHROLINE® erbjuds endast till Auktoriserade Hudterapeuter och/ eller Legitimerad personal. Ett hudvårdsmärke som vänder sig till Dig som ställer höga krav på tydliga resultat, och som genom medicintekniska produkter vill nå ”en nivå högre”.

 

Läs mer om Synchroline®

 

 

Shiseido

Tradition möter teknologi. Med mer än 140 år bakom sig är Shiseido i dag det äldsta existerande kosmetiska varumärket med en unik erfarenhet av att utveckla effektiva produkter med avancerad teknologi. I dag är Shiseido det 5 största varumärket i värden. Här finner du produkter för alla hudtyper och behov. Varje produkt med syftet om totalt välbefinnande.

 

Läs mer om Shiseido

 

Dreamweave mascara

DreamWeave, ”MirakelMascaran” som trotsar regn, tårar, tuffa och svettiga träningspass. Silikonbasen ger en exceptionell vidhäftningsfixering vilket gör att mascaran sitter där den ska utan att smeta, rinna eller sota. Mascaran är helt vattenfast (silikonbas) men löses enkelt upp av enbart ljummet vatten, +38°C.

 

Läs mer om Dreamweave

 

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
 Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik vardag: 11-17
Butik lördag: 12-15
Behandlingar: 09-20
Relaxavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2020 Wilma Information om cookies