0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

Kemisk Peel- pensling

 

Olika Peels jobbar på olika sätt i huden och det är oftast möjligt att hitta en Peeling-kombination till vart hudproblem, och skräddarsys  för olika individuella förutsättningar där man tar hänsyn till hudens kvalitet vid behandlingstillfället. Behandlingarna görs antingen som enskilda behandlingar eller upprepas som en kur för bättre effekt och korrigering.


Den positiva effekten som dessa kraftfulla behandlingar ger, ökar under flera månader efter behandlingstillfället och skapar en varaktig, positiv föryngrande och behandlande utveckling av huden.


Enerpeel® – Olika Peels jobbar på olika sätt i huden och vi väljer en Peel -kombination till vart hudproblem. Skräddarsydda behandlingar för olika förutsättningar, där man tar hänsyn till hudens kvalitet vid behandlingstillfället.                                                       


Behandlingarna görs antingen som enskilda behandlingar eller upprepas såsom en kur för bättre effekt och mer korrigerande syfte. Den positiva effekten som Enerpeel® ger, ökar under flera månader efter behandlingstillfället.


Enerpeel® arbetar effektivt och förbättrar en rad synliga och djupare problem i huden så som tex: Hudens textur och lyster, Rynkor och fina linjer, Ojämnheter och defekter i pigmentet,

Fet hy, Acne- inflammatorisk/ komedontyp/ blandhy, känslig hud, Solskada hud, Torr hud, och Stimulering av Collagen.


Perfekt att ge bort en kur till någon som vill göra en mer radikal förbättring av sitt hudtillstånd.

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik vardag: 10-18
Butik lördag: 11-15
Behandlingar: 09-20
Relaxavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2019 Wilma Information om cookies