0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

Presentkort - Dermastamp / Microneedling

 

Avancerad behandling för bra resultat på en specifik indikation? Kanske vill man ha ökad fukt, jämn hudton, mindre porer, fast hud, etc. Dermastamp erbjuder med få behandlingar tydliga resultat, men Microneedling är också en effektiv anti-age behandling som motverkar och förebygger hudens åldrande process. Den visuella effekten är inte lika omedelbar men på sikt skjuts hudens åldrandeeffekt på framtid och bevarar hudens ungdomliga fräschör längre.

 

Microneedling görs därför inte enbart för korrigering; t ex; ärr, pigmenteringar, och hudbrustningar. Det är även en effektiv behandling för att jämna ut hudens pigmentering, reducera rynkor/ linjer och återskapa hudens ungdomliga fyllighet. Kom ihåg! - Det är alltid lättare att förebygga än att korrigera. Ta hand om Din hud på ett tidigt stadium. En ungdomlig hud är rik på fukt, utstrålar lyster, och har en aktiv cellförnyelse som omsätter och reparerar vävnaden.

 

Över tid försämras hudens funktioner. Cellförnyelsen och förmågan att binda fukt avtar, dessutom försämras hudens fasthet och elscitet. Ytstrukturen blir ojämn och hudens naturliga lyster avtar. Här är Dermastamp en perfekt behandling för förebyggande vård.

 

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik vardag: 10-18
Butik lördag: 11-15
Behandlingar: 09-20
Relaxavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2020 Wilma Information om cookies