0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

Spabehandlingar

 

Ljuvliga behandlingar och kroppsprodukter baserade på en kombination av naturens bästa växtingredienser. Spa filosofin är ett heltänkande där ro och mental avslappning går hand i hand. Samhället i dag ställer höga krav på oss, som ofta leder till hög stressnivå.

 

Ge dig själv en lugn stund, och känn stressen rinna av dig medan din kropp får vård och omsorg. När du kommer till oss så kommer du att känna att lugnet infinner sig. Låt oss ta hand om dig!

 

Vi jobbar nu med Elemis som idag är Englands ledande spa och hudvårdsmärke och gynnas av så många som 6,5 miljoner spa-besökare per år. Den framgångsrika kombinationen av naturligt aktiva ingredienser med den senaste tekniken har gjort det möjligt för Elemis att få ut några av de mest inflytelserika och resultatinriktade produkter som finns på marknaden idag. Elemis har genom åren också fått ett flertal priser för sina unika SPA-behandlingar. En Elemis behandling är en helhetsupplevelse att minnas!

Behandlingsmeny

Spa Anti-stress

ca 90 minuter

 

Skön och uppskattad kroppsbehandling med mjukgörande,och exfolierande peeling, och därefter en lång och härlig massage från top till tå.. Behandlingen ger total sinnesro, och huden blir mjuk och silkeslen.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 1190 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Elemis Salt Glow

ca 75 minuter

 

En djuprengörande helkroppsbehandling som gör att din hud blir som ny.

 

En djupgående peeling som avlägsnar döda hudceller, stimulerar cirkulationen och revitaliserar din hud!

 

Efter en lätt torrborstning ringlas en varm, lyxig olja över kroppen, som masseras in tillsammans med Elemis Salt Glow peeling. Under tiden som du ligger med denna inpackning får du njuta av en skön hårbottensmassage.

 

Din kropp och ditt ansikte får en strålande fräschör med en härlig lyster. En härlig upplevelse för både kropp och sinne.

 

 

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 1090 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Mini Spa Treatment

ca 45 minuter

 

En härlig behandling som gör att din hud blir som ny. Kroppspeeling, och kort massage med härligt återfuktande produkter.

Perfekt kroppsbehandling inför sol och bad.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 800 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Mother-To-Be

ca 75 minuter

 

En helhetsupplevelse för total avkoppling med massage anpassad efter graviditetens olika skeden. Denna unika behandling skapar band mellan den blivande mamman och barnet genom beröring som arbetar med rytmen av två hjärtslag som en enhet. Du vilar på sköna kuddar som ger stöd under behandlingen för optimal trygghet. Med en speciell gravidmassage masseras ryggen för att mjuka upp spända muskler. Därefter händer, fötter och ben för att motverka svullnad och vätskeansamlingar. Behandlingen avslutas med lugnade ansikts- och skalpmassage. Härligt milda dofter stimulerar alla sinnen och ger ny energi till den blivande mamman.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 990 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
 Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik vardag: 11-17
Butik lördag: 12-15
Behandlingar: 09-20
Relaxavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2020 Wilma Information om cookies