0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

Ice Peel

 

ICE PEEL är en avancerad resutltatinriktad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.

 

Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.


Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.
 
Multifunktionell behandling för alla hudtyper
ICE PEEL är en exklusiv, kort behandling för alla hudtyper. En unik behandling utan obehag och som levererar resultat redan efter första behandlingen. ICE PEEL kan utföras som kur eller enstaka behandling. Behandlingen främjar blodcirkulation och stärker hudens kärlstruktur. Kur vid mer långtids- och djupverkande effekt och som enstaka behandling vid behov av snabb uppfräschning.

Behandlingsmeny

Ice Peel

ca 30 minuter

 

Anti-age behandling med Kemisk Peel.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 995 kr

 

Onlinebokning

Glow´n go med Mandelsyra och Hyaluronmask

ca 30 minuter

 

Behandlingen är en ”Quick Fix” som ger fantastiska resultat på huden. Vi kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling och Hyaluronsyra.

 

Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt. Behandlingen avslutas med en härlig hyaluronmask.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 995 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Konsultation inför KUR-behandling

ca 30 minuter

 

Kunden skriver på en hudhälsodeklaration. Vi ser över och diskuterar vilken behandlingsmetod som blir bäst. 

När man därefter startar en kur så dras konsultationskostnaden bort från priset.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 200 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik vardag: 10-18
Butik lördag: 10-15
Behandlingar & relax: 08-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2019 Wilma Information om cookies