0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

Klassisk Ansiktsbehandling

 

Boka en tid hos oss för en härlig behandling. Ge din hud vård och omsorg och en stunds avkoppling med någon av våra populära Ansiktsbehandlingar. Huden sägs vara själens spegel och visar hur vi lever och mår!

Behandlingsmeny

Ansiktsbehandling Klassisk komplett

ca 90 minuter


En lång ansiktsbehandling, anpassad till alla hudtyper. I behandlingen ingår porrengöring, återfuktning, massage och näringstillförsel: Rengöring, ånga/enzympeeling, rengöring av porer, (plockning av bryn om så önskas) härlig ansiktsmassage. Avslutande ansiktsmask

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 990 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Ansiktsbehandling Klassisk 

ca 60 minuter

 

Härlig behandling för dig som vill få liv i huden och som inte är i behov av porrengöring. Huden blir härligt fräsch och får en ny spänst och lyster: Rengöring, ånga/enzympeeling, (plockning av bryn om så önskas), härlig ansiktsmassage. Avslutande ansiktsmask.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 840 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Ansiktsbehandling med frans & brynfärgning

ca 75 minuter

 

Wilmas populära Ansiktsbehandling med frans & brynfärgning

 

Härlig behandling, för dig som vill få liv i huden, och som inte är i behov av lång "portömmning". Huden blir härligt fräsch och får en ny spänst och lyster: rengöring, återfuktande, ånga/enzympeeling, frans & brynfärgning, samt plockning av bryn, lång härlig massage för ansikte, nacke och axlar, avslutande verkande mask.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 1190 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Avstressande Ansiktsbehandling

ca 30 minuter

 

Mycket behandling på lite tid! Härlig Ansiktsbehandling med fokus på Ansiktsmassage. Behandlingen består av -Rengöring, -Ansikts- och nackmassage, -Avslutande ansiktsmask då du även njuter av en lätt skalpmassage. 

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 600 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Djuprengöring

ca 75 minuter

 

Optimal renande och återbalanserande ansiktsbehandling, anpassad för oren hud, med tilltäppta porer och talgansamlingar. Passar även en hud med milier och lindrig acne. Rengöring, ånga/peeling, portömning, (plockning av ögonbryn om så önskas), ansiktsmask.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 890 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Djuprengöring ansikte eller rygg

ca 60 minuter

 

Rekommenderas till normal till fet hud med mycket pormaskar. Rengöring, ånga/portömning, avslutande mask.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 840 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Elizabeth Arden PRO Luxury Facial

ca 75 minuter

 

Mångsidig och lyxig behandling med "wow"-faktor. Behandlingen har en uppklarnande effekt på huden. Dessutom ger den en förbättrad elasticitet, textur, ton och renhet. En lyxbehandling med åldersmotverkande effekt som gör fina linjer och rynkor påtagligt mindre synliga, samtidigt som huden blir klarare. Slappna av och njuta av den sköna massagen i denna unika och innovativa behandling som ger huden en fantastisk lyster: rengöring, pensling Kemisk Peel, massage, brynplockning, peel-pads, ansikts mask, serum och creme.

 

Pris: 1100 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Shiseido Revitalizing Care +40

ca 90 minuter

 

Lyxig Antiage behandling av högsta kvallitet. Effektiv enzympeeling och Retinolmask. Behandling med en rejäl boost av A-vitamin. Dessutom får du slappna av och njuta av en skön ansiktsmassage; rengöring, effektiv enzympeeling som tar bort döda hudceller, ånga, massage ansikte nacke/ axlar, Retinolmask (högkoncentrerad patenterad a-vitamin mask).

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 1200 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Glow´n Go

ca 45 minuter

 

Quick fix behandling som leverarar synbart resultat redan efter en behandling. Här kombinerar vi kemisk peel med 2 st effektiva masker!

 

Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt. Vi lägger sedan en härlig hyaluronmask för att verkligen fukt bomba huden på djupet, avslutas med Cryoterapi med liquid ice, ICEmask som stärker kollagen, främjar blodcirkulation och stärker hudens kärlstruktur. Fina linjer/ rynkor mjukas upp och huden mjukgörs upp till 500% samt att rödhet reduceras. 

 

Multifunktionell behandling för alla hudtyper och åldrar. Kan utföras som kur eller enstaka behandling.

 

Behandling som kombinerar Kemisk Peeling; Mandelsyra, Hyaluronmask och Cryoterapi med Liquid ICEMask. som ger; Ökad vitalitet, Ökad cellförnyelse, Ökad fasthet, Ökad fukt och Ökad lyster, mm .

 

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 995 kr

 

Onlinebokning Köp Preentkort

Hudanalys

ca 30 minuter

 

Bedömning av hudtyp/hudtillstånd. Rekommendationer av hemmavård. Kostnadsfri vid köp av tre produkter vid analystillfälle, samt vid köp av kur kemisk peel eller dermastamp.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 450 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik vardag: 10-18
Butik lördag: 11-15
Behandlingar: 09-20
Relaxavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2019 Wilma Information om cookies