0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

Elemis Ansiktsbehandling

 

Ett Exklusivt koncept på Klassiska och Avancerade behandlingar. Skräddarsydda Ansiktsbehandlingar för alla hudtyper och behov. I alla Elemis ansiktsbehandlingar så jobbar vi med uppvärmda oljor, varma handdukar och härliga Essencer. Elemis har ett unikt koncept med njutfull massageteknik invävd i alla sina behandlingar. Elemis är idag Englands ledande spa och hudvårdsmärke.

 

Den framgångsrika kombinationen av naturligt aktiva ingredienser med den senaste tekniken har gjort det möjligt för Elemis att erbjuda några av de mest inflytelserika och resultatinriktade produkter som finns på marknaden idag. Elemis har genom åren också fått ett flertal priser för sina unika SPA-behandlingar. En Elemis behandling är en helhetsupplevelse att minnas!

 

I alla Elemisbehandlingar ingår skön massage. Allt från Ansikts- skalp, -ögon, hak, käk, och dekolletagemassage.

Behandlingsmeny

Elemis Dynamic Precision Peel

ca 75 minuter

 

Denna kraftfullt förnyande behandling riktar sig mot första tecknen på åldrande samt, trött och ojämn hudton. En behandling särskilt utformad för att fungera i samband med hudens egna struktur och med hjälp av tre olika enzymer för att avlägsna döda hudceller, vilket ger fint resultat. Behandlingen levererar en kraftfull peeling för en mjukare och jämnare hud, samtidigt som ånga och portömning rengör på djupet. I behandlingen ingår även tre härliga massager; Ansiktsmassage, Nack- och dekolletagemassage och Skalpmassage

 

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 1195 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Elemis Dynamic Precision Peel

ca 45 minuter

 

Denna kraftfullt förnyande behandling riktar sig mot första tecknen på åldrande samt, trött och ojämn hudton. En behandling särskilt utformad för att fungera i samband med hudens egna struktur och med hjälp av två olika enzymer för att avlägsna döda hudceller, vilket ger fint resultat. Behandlingen levererar en kraftfull peeling och förnyelse för en mjukare och jämnare hud. I behandlingen ingår förutom kraftfulla enzymer och masker även Skalp och Nackmassage.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 895 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Elemis Skin Specific

ca 60 minuter

 

Skräddarsydda och hudanpassade Ansiktsbehandlingar. I dessa Elemis behandlingar kombinerar vi rätt produkter med uppvärmda oljor, varma handdukar och härliga Essencer. Ett exklusivt koncept på klassiska ansiktsbehandlingar för olika hudtyper.

 

1 Fruit Active Glow- för torr och livlös hud
En riktig vitamin cocktail som ger en fin lyster till huden. I behandlingen ingår Rengöring, Peeling, Ånga, Lätt portömmning vid behov, Ansiktsmassage, samt avslutande ansiktsmask som revitaliserar trött och glåmig hy. Under tiden som du ligger med masken kommer du att få en skalpmassage så att du ska kunna njuta ordentligt.

 

2 Exotic moister Dew- för känslig hud
Ansiktsbehandling som tillför fukt utan att reta huden. Huden blir fuktmättad och fräsch. I behandlingen ingår Rengöring, Peeling, Ånga, Lätt portömmning vid behov, Ansiktsmassage, samt avslutande behandlande mask som lugnar och ger massor av fukt. Under tiden som du ligger med masken kommer du att få en skalpmassage så att du ska kunna njuta ordentligt.

 

3 Herbal Lavender Repair-För kombinerad och fet hud
Ansiktsbehandling som bidrar till att förfina en oljig hud med igentäppta porer, och återhämta hudbalansen. I behandlingen ingår Rengöring, Peeling, Ånga, portömmning, Ansiktsmassage, samt avslutande behandlande och läkande mask som balanserar huden. Under tiden som du ligger med masken kommer du att få en skalpmassage så att du ska kunna njuta ordentligt.

Bokningsvillkor

 

Pris: 890 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Elemis Visible Brilliance Facial

ca 90 minuter

 

Total Lyxbehandling med fyra olika massager och tre avancerade ansiktsmasker i en och samma behandling. Behandling som motverkar spänstfattig, stressad och torr hy, och gör huden fastare och fylligare. Även mörka ringar under ögonen reduceras. I behandlingen ingår Hydra Active Ansikts- och ögonmask, Amino Aktive Peel Off mask, Exotisk Cream Moisture Mask, och Collagencreme. I behandlingen ingår fyra olika massager; Ansiktsmassage, Ögonmassage, Dekolletage/ nacke, axelmassage, och Skalpmassage.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 1490 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Pro-Intense Lift Effect Facial

ca 60 minuter

 

Ansiktsbehandling med lyftande effekt, som hjälper till att minska uppkomsten av hängande käklinje, kinder och haka. Behandling som reducerar påsar under ögon, stärker och lyfter käklinjen, och haka. Behandlingen reducerar även svullnader och vätskeansamlingar. Ansiktskonturen upplevs direkt mer formad. I behandlingen ingår en specifik käk- och kindmassage, Skalpmassage och Dekolletage/ nack och axel massage samt aktiva Masker för haka och Ansikte.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 1195 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik vardag: 10-18
Butik lördag: 11-15
Behandlingar: 09-20
Relaxavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2019 Wilma Information om cookies