0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

Elemis Ansiktsbehandling

 

Skräddarsydda Ansiktsbehandlingar för alla hudtyper och behov. Boka en tid för en Behandling med det lilla extra. Elemis har ett unikt koncept med njutfull massage invävd i alla sina behandlingar.

Elemis är idag Englands ledande spa och hudvårdsmärke.

 

Den framgångsrika kombinationen av naturligt aktiva ingredienser med den senaste tekniken har gjort det möjligt för Elemis att erbjuda några av de mest inflytelserika och resultatinriktade produkter som finns på marknaden idag. Elemis har genom åren också fått ett flertal priser för sina unika SPA-behandlingar. En Elemis behandling är en helhetsupplevelse att minnas!

 

I alla Elemisbehandlingar ingår skön massage. Allt från Ansikts- skalp, -ögon, och dekolletagemassage.

Behandlingsmeny

Elemis Skin Specific

ca 60 minuter

 

Skräddarsydd och hudanpassad ansiktsbehandling; Se nedan tre varrianter. I behandlingen ingår en Ansiktsmassage och en skön skalpmassage.

 

1 Fruit Active Glow- för trött och livlös hud
Ge ny kraft till en trött och sliten hud; en riktig vitamin cocktail som ger en otrolig lyster. “Partybehandlingen”. I behandlingen ingår Rengöring, Peeling, Ånga, Lätt portömmning vid behov, Ansiktsmassage, samt avslutande djuprengörande mask som revitaliserar trött och glåmig hy. Under tiden som du ligger med masken kommer du att få en skalpmassage så att du ska kunna njuta ordentligt.

 

2 Exotic moister Dew- för torr hud
För en torr hud som är i behov av förstärkning och mycket fukt, Behandling som lämnar huden fuktmättad och fräsch. I behandlingen ingår Rengöring, Peeling, Ånga, Lätt portömmning vid behov, Ansiktsmassage, samt avslutande behandlande mask som lugnar och ger massor av fukt. Under tiden som du ligger med masken kommer du att få en skalpmassage så att du ska kunna njuta ordentligt.

 

3 Herbal Lavender Repair-För kombinerad och oljig hud
I behandlingen ingår Rengöring, Peeling, Ånga, portömmning, Ansiktsmassage, samt avslutande behandlande och läkande mask som balanserar huden. Under tiden som du ligger med masken kommer du att få en skalpmassage så att du ska kunna njuta ordentligt.
 

Bokningsvillkor

 

Pris: 850 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Visible Brilliance Facial

ca 90 minuter

 

Lyxig behandling som motverkar spänstfattig, stressad och torr hy. Avancerad behandling för ansikte och ögon som motverkar åldrande och gör huden fastare och fylligare. Även mörka ringar under ögonen reduceras. I behandlingen kommer du att få tre lyxiga masker och under tiden som du ligger med dem så får du en ansikts- ögonmassage med en specifik microcirkulations- massage, och en skalpmassage.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 1350 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Pro-Intense Lift Effect Facial

ca 60 minuter

 

Extremt lyftande ansiktsbehandling för ansiktets konturer med fokus på käklinje, kinder och nacke. Superlyftande behandling som hjälper till att minska uppkomsten av hängande käklinje, kinder och haka. Behandlingen reducerar även svullnader och vätskeansamlingar. Ansiktskonturen upplevs direkt mer formad. I behandlingen kommer du att få en käk- och kindmassge och avancerade masker. Under tiden som du ligger med dem så får du skalpmassage och nack och axel-massage.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 1195 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Elemis Dynamic Precision Peel

ca 45 minuter

 

Denna kraftfullt förnyande behandling riktar sig mot första tecknen på åldrande samt glåmig, trött och ojämn hudton. Särskilt utformad för att fungera i samband med hudens egna struktur och med hjälp av tre olika enzymer för att avlägsna döda hudceller, vilket ger extraordinära resultat. Behandlingen levererar en kraftfull peeling och förnyelse för en mjukare och jämnare hud, samtidigt som ånga och portömning rengör på djupet. I behandlingen ingår även en härlig Nack- axel, och dekolletagemassage.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 895 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Elemis Dynamic Precision Peel

ca 75 minuter

 

Denna kraftfullt förnyande behandling riktar sig mot första tecknen på åldrande samt glåmig, trött och ojämn hudton. Särskilt utformad för att fungera i samband med hudens egna struktur och med hjälp av tre olika enzymer för att avlägsna döda hudceller, vilket ger extraordinära resultat. Behandlingen levererar en kraftfull peeling och förnyelse för en mjukare och jämnare hud, samtidigt som ånga och portömning rengör på djupet. I behandlingen ingår även;
en härlig Nack- axel, och dekolletagemassage och en skön hårbottensmassage.

 

 

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 1195 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik vardag: 10-18
Butik lördag: 10-15
Behandlingar & relax: 08-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2018 Wilma Information om cookies