0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr
Fillers läppar

 

Vad är läppfillers?

 

I våra läppar och många andra ställen i kroppen finns hyaluronsyra, en fuktbindande sockermolekyl som förekommer naturligt i huden. Mängden hyaluronsyra sjunker med tiden, och därmed minskar läpparnas kontur och volym. Genom att injicera fuktgivande filler av hyaluronsyra i huden på läpparna uppnås en föryngrande effekt med tydligare konturer, ökad volym och spänst. Jag eftersträvar alltid ett så naturligt resultat som möjligt, och därför kommer mängden fillers vara individuellt anpassad för just dig och dina läppar.

 


Hur går behandlingen till?

 

Alla läppar ser inte likadana ut och beroende på läpparnas form kan man använda olika tekniker. Innan jag påbörjar behandlingen gör jag därför en individuell bedömning om vilken injektionsteknik som är bäst lämpad för dina läppar. Därefter kommer du att få stark lokalbedövning på läpparna. Sedan börjar jag vanligen med konturerna och slutför med att fylla ut läpparnas volym.

 


Hur lång tid tar det?

 

Bokningstiden är totalt 30 minuter, varav ca 15 minuter går åt till själva injektionsbehandlingen. Du fyller först av allt i en hälsodeklaration, och jag gör sedan min individuella bedömning av dina läppar innan behandlingen inleds.

 


Gör det ont?

 

Smärtnivån bedöms vara medel. Behandlingen utförs under lokalbedövning.

 


Kommer det bli blåmärken?

 

Det är en individuell behandling och reaktionerna kan därför också skilja sig åt från person till person. En del får blåmärken som då brukar försvinna inom en vecka, medan andra inte får just några märken alls. Om du hör till dem som vet att du brukar ha lätt för att få blåmärken, rekommenderar jag att du bokar in din tid vid ett tillfälle då du är ledig och inte har några särskilda planer under de närmsta dagarna efter behandlingen.

 


När kan man se resultatet av behandlingen?

 

Du kommer att kunna se resultatet omedelbart efteråt.

 


Hur länge varar resultatet?

 

Du kan förvänta dig att resultatet av behandlingen håller i sig cirka 3-6 månader.

 


Ingår det något återbesök?

 

Du är välkommen att boka ett kostnadsfritt återbesök hos mig inom 14 dagar efter genomförd behandling. Om du då önskar påfyllning med ytterligare fillers så går vi igenom det tillsammans.

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
 Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik & Reception: 
Mån - Fre
: 10-18
Lördag: 11-15
Bokningstid för Behandlingar: 09-20
Bokningstid för Spaavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2022 Wilma Information om cookies