0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr
Vaxning - Brasiliansk / Intim vax

 

10 % Studentrabatt

Kärt barn har många namn. Vi kallar det Intimvaxning. En behandling som har blivit oerhört populär. Det kan vara nervöst först gången man kommer för brasiliansk vaxning. Vi ser till att du kommer att känna dig bekväm, och du bestämmer själv hur mycket du vill vaxa bort. Vi gör vårt jobb och har fokus på det vi gör. Inga konstigheter!


Ställ gärna frågor, och försök att slappna av. Då känns det även mindre. Hårstrån förfinas varje gång du vaxar och hårt stubb som kliar och ska ansas blir ett minne blott.
 
OBS! Vi har en åldersgräns på 18 år.
 
Viktigt att tänka på

För bästa resultat bör håret vara ca 3-5 mm långt när du kommer för att vaxa. Vi vill att du klipper ner håret om det är längre innan du kommer. Kom helst i bekväma kläder; Inte tajta jeans t ex. Efter vaxning ska man inte sola, bada, basta, träna eller smörja in huden på 24 timmar. För bästa resultat bör man undvika att smörja in sig med kräm innan behandling.
 
Man bör undvika att vaxa sig strax före menstruation då huden är känslig just då. Naturligtvis vaxar vi inte under menstruationen. En vecka efter mens är smärttröskeln högst, dvs bästa tiden att vaxa.
 
Duscha och skrubba gärna huden innan ditt besök. Då huden behöver vila efter vaxningen.
 
Första gången bör man vara beredd på att allt hår kanske inte följer med. Då kan det bero på att vissa hår inte kommit upp ännu, efter tidigare vaxning eller rakning. Om du tidigare rakat dig bör du gärna vänta till håret har vuxit ut till en längd på ca 5 mm.
 

Endast på kvinnor
Vi gör inte brasiliansk vaxning på män. Vi får förstås reaktioner på det. Svar på varför vi inte gör brasiliansk vaxning på män: Det känns obekvämt för oss när det är en av oss kvinnor som utför vaxningen. Vi vet också att salonger som utför vaxningen på män har fått oanständiga förslag och närmanden. Vilket naturligtvis inte skulle vara ok för oss! Vilka åsikter som än finns om detta, så är det tillräckliga skäl för oss att inte vaxa män!
 

Vi jobbar med vax från Lycon som är en av markanadens bästa vaxer. Vaxet är gjort av ren och naturlig kåda, bivax, aromaterapi oljor, och mineraler. Lycons vax ger väldigt liten rodnad och är ett av de mest smärtfria vaxerna för denna typ av behandling. Dessutom kan vaxet ta bort hår som är ner till 1 mm korta, man kan därför vaxa sig oftare.

Behandlingsmeny

Halv Vaxning Brasiliansk / Intim

ca 30 minuter

 

Åldersgräns 18 år / Endast på kvinnor

 

OBS INTE FÖRSTA GÅNGS BEHANDLING. HÄR KRÄVER VI 45 MINUTER SE NEDAN.

Behandlingtiden här är 30 min och kan bokas vid överenskommelse med terapeut där vi anser att det räcker med denna tid för att få ett bra resultat.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 650 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Vaxning Brasiliansk / Intim

ca 45 minuter

 

Ålersgräns 18 år / Endast på kvinnor

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 750 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
 Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik & Reception: 
Månd
: 10-17 Tisd-Torsd: 11-17 Fred: 10-17 Lördag: 12-15
Bokningstid för Behandlingar: 09-20
Bokningstid för Spaavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2021 Wilma Information om cookies