0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr
Teknologin och mer ingående om Dermastamp

 

Microneedlingmetoden har funnits i många år och har blivit en populär behandling som enkelt och effektivt skapar hudåtstramning, förbättrar hudens struktur samt reducerar olika typer av ärr.

 

Genom att maskinellt pierca vävnaden med vertikala sterila engångsnålar punkteras kärlstrukturen med upp till 900 kanaler/sekund och röda blodkroppar frisätts i vävnaden. Hudens naturliga försvar identifierar de röda blodkropparna och registrerar en uppfattad skada vilket inleder en aktivering av den naturliga läkningsprocessen genom att bilda rikligt med kollagen (fasthetsfibrer) vävnad. Punkteringen av kärlstrukturen är microskopisk vilket gör att den allmäna påverkan är minimal, endast en lätt rodnad kvarstår med avtagande effekt. Resultatet blir ökad fasthet där rynkor och linjer reduceras och ojämn textur jämnas ut. Dermastamp är en vidareutveckling av den så kallade Dermarollern. Metoden kallas även för Skin needling eller Mesoterapi. Mesoterapi är egentligen ett samlingsnamn för behandlingar som genom mikroinjektioner tillför huden en vitamin/ fuktbomb.

 

e-dermastamp® är ett elektroniskt styrt instrument. Hastigheten är blixtsnabb och magin skapas med runt 900 ”nålkanaler” per sekund, alltid i en vertikal vinkel. In i varje ”kanal” slussas ett ämne som heter Cit-solution – det vill säga hyaluronsyra (som tillför fukt), vitaminer, mineraler och peptider – vilket ökar cellförnyelsen i huden och ger ett fantastiskt resultat, en riktig ”Skinbooster”!

 

e-dermastamp® arbetar med hjälp av 6 små sterila nålar i mikroformat, som penetrerar huden genom vibrationer och en hastighet på 50-150 gånger per sekund. Nålarna når mellan 0,5-2 mm djupt, beroende på hur tunn huden är samt vilket område man vill behandla. När e-dermastamp® förs över hudens yta stimuleras huden att producera kollagen och elastin, samtidigt som fina mikrokanaler skapas. Kanalerna ökar hudens absorberingsförmåga av näringsämnen och fukt med cirka 80 %. När kärlstrukturen punkteras på hudytan skapas en ”låtsasskada”, eller vad huden upplever som en skada. Det får huden att ta i från tårna för att reparera denna ”osynliga skada”. Man lurar alltså huden att aktivera dess naturliga försvar, som annars inte skulle reagera alls. Behandlingen utlöser hudens naturliga sårläkningsprocess, skickar ALLA sina försvarsceller till det behandlade området, och eftersom huden vill reparera en skada som inte finns, ökas därmed cellförnyelsen kraftigt.

Effekten av e-dermastamp® att förnya och släta ut huden samtidigt och väcka kollagenstimuleringen – kan jämföras med fraktionerad laserbehandling, fast utan biverkningar och med minimal återhämtningstid. Tack vare de sterila engångsmikronålarna finns det ingen risk för smittspridning. Eftersom vi kan justera nåldjupet samt hastigheten, kan vi också anpassa behandlingen efter varje kunds individuella behov.

e-dermastamp® är en mycket liten och behändig apparat som kan användas för att effektivt behandla även svåråtkomliga platser såsom näsan, överläppen och under ögonen, ända upp till franskanten.

 

Dermastamp används för olika indikationer;

 
  • reducera rynkor/linjer och stimulera/öka kollagenet
  • återge huden dess spänst, fasthet och lyster
  • behandla solskadad hud, pigmentfläckar och ojämn hudton
  • minimera kraftiga ärr, akneärr och brännskador
  • bristningar, såsom graviditets- eller tillväxtbristningar
  • förbättra upptagningen av dina hudvårdprodukter
  • återskapa hudens fyllighet
  • torrhetsknotter under ögonen
  • förminska stora porer
  • rodnad hy / kärl

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
 Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik & Reception: 
Mån - Fre
: 10-17
Lördag: 12-15
Bokningstid för Behandlingar: 09-20
Bokningstid för Spaavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2022 Wilma Information om cookies