0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr
Behandling av Bristningar/Strier

 

När vävnaden expanderar vid ex. graviditet (75-90% av kvinnor utvecklar hudbristningar i samband med graviditet), viktförändringar eller bystutveckling utvecklar vissa personer bristningar i olika grad. Resultatet blir streckformad vävnadsförändring som initialt är rodnad för att senare övergå till pigmentreducerade linjer.

 

Med DERMASTAMP® stimuleras huden att återskapa och normalisera kollagen för att lyfta vävnaden underifrån samt normalisera kärlstrukturen. Effekten blir att vävnadens struktur jämnas ut och normaliseras i färg.

 

 

Det är det hormonet, glukokortikoider som orsakar hudbristningar. Glukortikoider förhindrar bindvävens celler (fibroblasterna) att konvertera till kollagena- och elastina fibrer. Även om bristningar är inte skadligt för kroppen, upplevs de av många som vanprydande och kan i vissa fall leda till depression och psykiska problem. Bristningar är historiskt sett svåra att behandla, och förbättring av dem med hjälp av laser och krämer har varit begränsat.

 

Med DERMASTAMP® blir resultatet uppseendeväckande. Behandling av bristningar med DERMASTAMP® Microneedling har utförts av läkare sedan 2007, och studier visar att en genomsnittlig förbättring med 70% kan förväntas. Behandlingen är snabb och smidig, tar oftast inte längre tid än 30 min.

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
 Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik & Reception: 
Mån - Tor:
 10-18
fredag: 10-17
Lördag: 11-15
Bokningstid för Behandlingar: 09-20
Bokningstid för Spaavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2023 Wilma Information om cookies