0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr
Behandling av Ärr & Acneärr

 

Vid atrofisk ärrvävnad som efter t.ex. acne har bindväven förlorat den normala strukturen av fasthetsfibrer. Resultatet blir nedsjunken diffus ärrvävnad. Vid hypotrofa ärr (brännskador) sker en överaktiv läkningsprocess. Resultatet blir en stram vävnadsstruktur med ojämn kärlförsörjning.

 

Med DERMASTAMP® stimuleras huden att återskapa och normalisera kollagen för att lyfta vävnaden underifrån samt normalisera kärlstrukturen. Effekten blir att vävnadens struktur jämnas ut och normaliseras i färg.

 

 

Om Acne

Acne är ett svårt hudproblem som drabbar upp till 80% av personer mellan 11 och 30 år. För de flesta upplevs acne som ett irriterande kosmetiskt problem, men för vissa blir acnen en allvarlig inflammation som resulterar i permanenta och vanprydande ärr. DERMASTAMP®-konceptet är förmodligen den mest effektiva metoden för behandling av acneärr. En enkel och skonsam behandling utan sociala begränsningar.
 
OBS! All acne ska vara fullständigt läkt innan man startar en DERMASTAMP®-behandling.
 
Behandlingsintervall
Behandlingen upprepas 3-8 gånger med 1-4 veckors mellanrum beroende på omfattning.
 
Tips!
Solljus utlöser fria syreradikaler - hudcellernas värsta fiende. Undvik direkt solljus efter behandling och använd UV-skydd med minst Spf 30.

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
 Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik & Reception: 
Mån - Tor:
 10-18
fredag: 10-17
Lördag: 11-15
Bokningstid för Behandlingar: 09-19
Bokningstid för Spaavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2023 Wilma Information om cookies