0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

 

Glow´n  Go

 

ca 45 minuter

 

ENERPEEL GLOW´N GO behandling med Kemisk Peeling (Mandelsyra) verkar multifunktionellt på flera områden för snabb och resultatinriktad effekt. Mandelsyran verkar fettlösligt och rengör hudens porer. Den stimulerar hudens fasthetsfibrer, Collagen och motverkar dess nedbrytning och bevarar dess fasthet. Mandelsyra stimulerar även hudens egen NMF: Natural moisturizing factor och ger på så sätt ökad fukt.

 

ENERPEEL GLOW´N GO tar varsamt men effektivt bort hudens översta lager med döda hudceller. Revitaliserar hudens funktioner och främjar en hälsosam hud med liv, lyster och vitalitet.

 

 

Detta är en kraftfull ansiktsbehandling med omedelbart resultat.

 

Mandelsyra (kemisk Peeling) | Hyaluronmask Cryoterapi; (Ice Mask) | Serum för en veckas behandling | Skalpmassage

 

Multifunktionell behandling för alla hudtyper och åldrar. Kan utföras som kur eller som enstaka behandling.

 

KEMISK PEELING; MANDELSYRA

 

Kemisk Peeling är en väldokumenterad effektiv metod att exfoliera och stimulera huden samt har en rad kvalitetsförbättrande egenskaper. Behandlingen bidrar till att främja jämn hudton och struktur, reducera linjer och rynkor samt ge huden ökad vitalitet. Kemisk Peeling är snabbverkande och bidrar aktivt till att stimulera hudens förnyelseprocess och till att bevara hudens ungdomliga fräschör. Effekten är omedelbar och skapar synbar lyster.

 

CRYOTERPI; ICEPEEL

 

Cryoterapi är en kylande behandling med flera allmänna hudförbättrande egenskaper. Kylbehandling reducerar och lindrar inflammation, rodnad, svullnad och främjar god genomblödning. Dessutom stärker kylbehandling immunförsvaret och stärker hudens skyddsfunktioner.

 

Mjukgör och återfuktar -Stärker Collagen -Reducerar linjer -Normaliserar pH-värdet till 4,5 -Minskar talgproduktion

 

HYALURONMASK

 

Ger näringtillförsel till huden och är avsedd för snabb återhämtning av uttorkad hud.

 

Mask med avancerade peptider och Hyaluronsyra som frisätter ett effektivt serum för att återställa hudens fukt och cellnäring.Denna härliga mask läggs med en silkeslen duk och är intensiv och djupt mjukgörande.

 

TEBISKIN GLUAGE SERUM

 

Ett djupverkande serum med specifik koncentrerad formel, designad för att motverka ålderstecken med linjer och rynkor. Stimulerar för ökad biologisk tillgänglighet av hyaluronsyra och motverkar att befintlig hyaluronsyra bryts ner för att upprätthålla hudens fylliga struktur. Medtages för fortsatt hemmabehandling under en vecka.

 

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 1290 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

 


Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
 Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik & Reception: 
Mån - Tor:
 10-18
fredag: 10-17
Lördag: 11-15
Bokningstid för Behandlingar: 09-19
Bokningstid för Spaavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2023 Wilma Information om cookies