0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr
Glow & Go

ca 45 minuter

 

KEMISK PEELING + CRYOTERAPI; ICE PEEL

Detta är en kraftfull ansiktsbehandling med omedelbart resultat. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med Cryoterapi i samma behandling. Döda hudceller exfolieras för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.

 

I denna behandling kombinerar vi en mild Mandelsyra (kemisk Peeling) med Hyaluronsyra Cryoterapi; (Ice Mask)

samt ingår ett djupverkande serum som kunden får ta med sig hem för fortsatt behandling. I behandlingen ingår även en lätt skalpmassage för att väva in lite avkoppling.

 

Multifunktionell behandling för alla hudtyper och åldrar. Kan utföras som kur eller som enstaka behandling.

 

KEMISK PEELING; MANDELSYRA

Kemisk Peeling är en väldokumenterad effektiv metod att exfoliera och stimulera huden samt har en rad kvalitetsförbättrande egenskaper. Behandlingen bidrar till att främja jämn hudton och struktur, reducera linjer och rynkor samt ge huden ökad vitalitet. Kemisk Peeling är snabbverkande och bidrar aktivt till att stimulera hudens förnyelseprocess och till att bevara hudens ungdomliga fräschör. Effekten av Kemisk Peeling är omedelbar och skapar synbar lyster.

 

CRYOTERPI; ICEPEEL

Cryoterapi är en kylbehandling med flera allmänna hudförbättrande egenskaper. Kylbehandling reducerar och lindrar inflammation, rodnad, svullnad och främjar god genomblödning. Dessutom stärker kylbehandling immunförsvaret och stärker hudens skyddsfunktioner. Cryoterapi främjar ökad aktiv ämnesomsättning i cellerna, vilket gör att slaggprodukter rensas ut och näringsämnen bättre når ut.

 

HYALURONMASK

>Ger näringtillförsel till huden och är avsedd för snabb återhämtning av uttorkad hud.

Denna härliga mask läggs med en silkeslen duk och är intensiv och djupt mjukgörande. Masken består av avancerade peptider och Hyaluronsyra. 

 

TEBISKIN GLUAGE SERUM

Ett djupverkande serum med specifik koncentrerad formel, designad för att motverka ålderstecken med linjer och rynkor. Stimulerar för ökad biologisk tillgänglighet av hyaluronsyra och motverkar att befintlig hyaluronsyra bryts ner för att upprätthålla hudens fylliga struktur.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 1290 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

 


Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
 Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik & Reception: 
Mån - Tor:
 10-18
fredag: 10-17
Lördag: 11-15
Bokningstid för Behandlingar: 09-20
Bokningstid för Spaavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2023 Wilma Information om cookies