0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr
ENERPEEL® EYE & LIP PLUS

 

En intensiv kemisk peeling för det känsliga området runt ögon och läppar, där åldrande framträder först och oftast syns som mest. Denna Kemiska Peeling består av en cocktail av syror i en special formula som stimulerar till ökad cellförnyelse, reducering av pigmentförändringar och ökar dessutom produktionen av nytt kollagen och elastin vilket ger ökad hudelasticitet och fasthet. Den exfolierande effekten gör huden ljuskänslig varför det är nödvändigt med fullgott solskydd efter behandlingen.

 

Indikationer

Skin rejuvenation (hudföryngring)
Hyperpigmentering runt ögon. ( mörka ringar)
Uppstramning av vävnaden.
Ålderstecken ( linjer & rynkor)

 

Kontraindikationer

  • Graviditet & amning
  • Aktiv inflammatorisk dermatit
  • Allergi för Mjölksyra
  • Efter ögonlocksoperation avvakta 6 månader

 

ENERPEEL® EL PLUS TCA 3,75-15% MJÖLKSYRA 15% Mandelsyra 40% är den första peelingen utvecklad för området där åldrandet framträder först och oftast syns som mest. Behandlingen har indikation för behandling runt ögonen, på övre och undre ögonlock samt området runt läpparna.

ENERPEEL® EL PLUS stimulerar till ökad cellförnyelse, reducering av pigmentförändringar och ökar dessutom produktionen av nytt kollagen och elastin vilket ger ökad hudelasticitet och fasthet. Den exfolierande effekten gör huden ljuskänslig varför det är nödvändigt med fullgott solskydd efter behandlingen.

Kemisk Peel för åldrad hud runt ögon och läppar. Denna Peel är baserad på en kombination av TCA syra och Mjölksyra. Syror som är väl dokumenterade som effektiva antiage syror. Syran är en flerlagerspeeling där vart lager ökar behandlingsintensiteten. Behandlingen framkallar en exfoliering (peeling) av hudytan.

 

Behandling

Behandlingen görs som en kur om 4 behandlingar med 7-14 dagar mellan varje behandling.

En kur kan kompletteras med ytterligare kur beroende på indikation och hudkvalitet.

 

Före/ Under behandling

Huden tvättas ren och därefter används en speciell vätska med ”Preporatory solution” som förbereder huden för peelingen. Gelésyran  appliceras jämnt över hudytan och en övergående svidande känsla uppstår. Appliceringarna upprepas tills vävnaden är mättad dock med maximalt applicering om 4 lager. Efter verknings tiden neutraliseras syran med ”Neutralizer” (vid frosting neutraliseras syran omgående)  och avslutas med Fillast ögonkräm och Terproline kräm som ger ett nytt barriärskydd och återställer balansen samt solskydd. 

 

Efter behandlingen

Graden av rodnad i huden efter behandlingen står i relation till hudens kvallitet och behandlingens intensitet. Efter ett par dagar sker en efterfjällning i olika grad beroende på hudkvalitet vid behandlingstillfället. Huden återställs dock relativt snabbt efter behandlingen och en ny behandling kan göras med  7- 14 dagars intervall.   

 

Produkter under kuren

Följ noga de anvisningar hudterapeuter/ läkare ger och som hör till behandlingen inklusive de för resp. efterbehandlande produkter.

 


Behandlingsmeny

Konsultation inför KUR-behandling

ca 30 minuter

 

Vi skriver en hudhälsodeklaration. Vi ser över och diskuterar vilken behandlingsmetod som blir bäst. 

När man därefter startar en kur så dras konsultationskostnaden bort från priset.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 400 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Enerpeel Antiage Eye & Lip

ca 30 minuter

 

4 behandlingar.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 3900 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Enerpeel Antiage Eye & Lip

ca 30 minuter

 

En behandling för uppfräschning

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 1050 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
 Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik & Reception: 
Mån - Tor:
 10-18
fredag: 10-17
Lördag: 11-15
Bokningstid för Behandlingar: 09-19
Bokningstid för Spaavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2023 Wilma Information om cookies