0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

Wilma firar 25 år

Publicerad Monday, March 29, 2021 11:42
 
Vi firar med 25 % 29 mars - 10 april på HELA vårt sortiment i butiken. Passa på att fynda just dina produkter och stå redo för vår och sommar.
 
När det fina vårvädret plötsligt anländer, så är det ju inte ovanligt att man vaknar ur sin "vinterdvala" och känslan av att man vill göra en liten "vårstädning" av huden vaknar till.
 
Det har varit ett extra mörkt år för oss alla, det tror jag nog att många tycker?
 
Vi på Wilma har nog aldrig längtat så mycket efter att få blicka upp mot varma solstrålar, och jag förmodar att det är många av er som känner likadant. Just därför kommer vi nu under hela april månad att ha fokus på ÖGON.
 
Erbjudanden kommer på Lash- och browlift, Frans och brynfärgning, Formning av bryn, ögonbehandling samt på alla våra Ögonkrämer. Håll koll på erbjudanden på sociala medier; salongwilma
 
Vi på Wilma har peppar peppar klarat oss från pandemin och vi jobbar på som vanligt utan permitteringar. Vi följer folkhälsomyndighetens föreskrifter och har väldigt bra lokaler för att inte vistas flera än tillåtet.
 
Vi hoppas att ni kommer in till oss under dessa trevliga dagar. Lite tävlingar och olika erbjudanden kommer att dyka upp.
 
Må så gott, ta hand om er och tänk positivt, Hälsningar Cristin och all personal på Wilma

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
 Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik vardag: 11-17
Butik lördag: 12-15
Behandlingar: 09-20
Relaxavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2021 Wilma Information om cookies