0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

Corona-tider

Publicerad Thursday, March 19, 2020 17:03

Viktig information till våra kunder!

Coronaviruset har drabbat samhället och både små och stora företag har börjat märka av konsekvenserna när människor håller sig hemma. Så även vi på Salong Wilma. Som situationen är så måste vi be er som är sjuka, har hosta eller andra symtom att stanna hemma och boka om era tider så att inte personal och andra kunder riskerar att smittas. Samtidigt är vi väldigt måna om att du som är kund ska kunna känna dig trygg att komma till oss. Vi har i vanliga fall mycket strikta hygienregler och nu när Corona är i farten så har vi sett över salongen och ändrat i våra rutiner för att minimera risken för smittspridning. Handtag, kortterminal och allmänna ytor desinficeras flera gånger varje dag och i behandlingsrummen spritar vi av större delen av ytorna mellan varje kund.
Vi har tack vare våra stora lokaler (med flera rum) möjlighet att låta rummen stå tomma och “luftas” mellan kunderna för att undvika eventuell droppsmitta. Vi har bra med ytor i vårt väntrum, och du som vill undvika att komma i kontakt med andra kunder kan även välja att sitta nere i vår mysiga hall och vänta på din behandling. Vi kommer även att sätta ut ett bord och stol utanför Wilma, så i mån av väder så finns även möjligheten att sitta där och vänta på er behandling.
Vi har plockat bort en hel del saker i våra behandlingsrum, så du kan uppleva att det blivit lite tomt på våra hyllor. Detta dels för att det underlättar att sprita av alla ytor mellan kunderna, samt att vi vill hålla textilier och behandlingsmaterial utanför behandlingsrummen så att inga viruspartiklar kan “landa” på dem. Vi använder engångsmaterial i de fall vi inte kan sterilisera i värme ugn eller tvätta i 90 grader.

Vår Relaxavdelning

För vår nyss totalrenoverade Relaxavdelning finns alltid stränga och strikta direktiv om städ och hygien. Även här ha vi ökat våra hygienregler. Alltid mellan grupper finns strikta städrutiner. När ni hyr vår relaxavdelning vistas ni aldrig med andra människor. Ni har hela avdelningen för er själva och utsätter er inte för risker. Vår relaxavdelning kan vara en skön tillflykt när det nu är dystra Corona tider. Vi kommer att erbjuda fina erbjudanden på vår Spaavdelning. Följ oss gärna på sociala medier så att ni inte missar dessa erbjudanden.

För att undvika kundflöden så håller vi öppet vår butik och reception endast mellan 11-13. Vikommer att i stället att lägga all fokus och tid på våra tjänster, när man i dessa lokaler och utrymmen kan undvika att vara inpå varandra och dessutom går att hålla väldigt hög hygien.

Bokningar av behandlingar är enkelt att göra online på vår hemsida

Bokningar av relaxavdelning går att göra per telefon 11-13. Under rådande omständigheter så kan ni även boka genom mailkonversation.

Presentkort och våra produkter går enkelt att köpa just nu fraktfritt i vår Webbshop här på hemsidan.

Sist men inte minst vill vi tacka all kunder som fortsätter komma på sina behandlingar så att vi har möjlighet att ta hand om er även i framtiden.

Tillsammans är vi starka!

 

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik vardag: 10-18
Butik lördag: 11-15
Behandlingar: 09-20
Relaxavdelning: 10-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2020 Wilma Information om cookies