Konsultation och Enstaka Behandlingar

Våra behandlingar

Dermaceutic Milk Peel

Ca 30 minuter

Peel har optimal kombination av 3 aktiva syror, vilka motverkar förtida hudåldrande, balanserar talgproduktion, ökar spänst och hudens fasthet.

En mild behandling som boostar kollagenet och förbättrar fina linjer och rynkor. En Peel som jämnar ut hudtonen och ger en fantastisk Glow.

Den här peelingen passar alla hudtyper, och för dig som vill få resultat på huden på kort tid.

Dermaceutic Mask Peel

Ca 30 minuter

Mask Peel passar för effektiv djuprengöring av huden. Huden får en ren och fin lyster samt en mild hudföryngring. Mask peel är en 30 % glykolsyrabehandling som passar fet hud och acne.

Dermaceutic Mela Peel

Ca 30 minuter

OBS! Efterbehandling Mela Cream för hemmabruk Värde 1365 kr ingår i priset.  
Denna
Peel passar perfekt för dig som vill minska uppkomsten av hyperpigmenteringar såsom sol utlösta eller postinflammatoriska. Består av AHA och BHA syror som förbättrar hudens lyster och klarhet. 

Konsultation inför KUR-behandling

Ca 15 minuter

Vi rekommenderar ni bokar en konsultation för att tillsammans ta ett beslut om vilken behandling som blir bäst och om det ska vara en KUR.
Om ni vet med er att ni vill göra en av våra mildaste Peelingar för syfte uppfräschning så behöver ni inte boka någon konsultation.

När man utför en behandling eller KUR så dras konsultations-kostnaden bort från priset.

ENERPEEL Kemisk Peeling Ansikte 1 behandling

Ca 30 minuter

Kemisk Peeling anpassad för dig, och din huds behov.

ENERPEEL Kemisk Peeling Eye & Lip 1 behandling

Ca 30 minuter

En intensiv kemisk peeling för det känsliga området runt ögon och läppar, där åldrande framträder först och oftast syns som mest.

ENERPEEL Kemisk Peeling Neck 1 behandling

Ca 50 minuter

En ”Cocktailpeel” speciellt utvecklad för behandling av solskadad och åldrad vävnad på händerna men kan även tillämpas på andra områden. OBS! Denna behandling går INTE att köpa i vår Webbshop.

ENERPEEL Kemisk Peeling Hands

Ca 20 minuter

En ”Cocktailpeel” speciellt utvecklad för behandling av solskadad och åldrad vävnad på händerna men kan även tillämpas på andra områden. 

  • Hudförnyelse (Hudföryngring)
  • Solskadad hud med pigmentfläckar
  • Milda/Måttliga Ålderstecken (Linjer och rynkor)
  • Behandlingen är en ytlig/medium peeling och upprepas som kur med 1 behandling varannan till tredje vecka.

Glow´n Go

Ca 60 minuter

Detta är en kraftfull ansiktsbehandling med omedelbart resultat. Här kombinerar vi Mandelsyra med andra aktiva kompenenter. Mandelsyran verkar fettlösligt och rengör hudens porer, samt stimulerar hudens fasthetsfibrer, Collagen och motverkar dess nedbrytning och bevarar dess fasthet. Mandelsyra ger också ökad fukt i huden.

Mandelsyra (kemisk Peeling) | Hyaluronmask | Cryoterapi; (Ice Mask) | Serum för en veckas behandling | Skalpmassage

Multifunktionell behandling för alla hudtyper och åldrar. Kan utföras som kur eller som enstaka behandling.

Kemisk Peeling TCA

Ca 30 minuter

Vår tuffaste Kemisk Peel-behandling. Läkningstid 10-14 dagar. I priset ingår en efterbehandlande kräm. Värde ca 1300 kr.

TRIKLORÄTTIKSYRA 25%. Denna har revolutionerat marknaden och satt en ny nivå för Kemiska Peels. Alla Peels är regulatoriskt korrekta (enligt Läkemedelsverkets direktiv för Medicintekniska produkter) med substanser och koncentrationer som ger förutsättning att erbjuda resultat långt utöver kosmetikaklassade Peels. Kvalitetssäkrad tillverkningsprocess enligt ISO 13485 – Vår garanti för högsta kvalitet. 

Dermaceutic Milk Peel

engage

Get the coolest
TIPS & TRICKS TODAY

This ebook will change everything you ever thought about relationships & attachment. Find all the secrets to forming better connections, faster.