Elemis

Englands i dag ledande spa och hudvårdsmärke och gynnas av så många som 6,5 miljoner spa-besökare per år. Den framgångsrika kombinationen av naturligt aktiva ingredienser med den senaste tekniken har gjort det möjligt för Elemis att få ut några av de mest inflytelserika och resultatinriktade produkter som finns på marknaden idag.

Elemis finns i dag i över 60 länder; på 1600 spaanläggningar, salonger, kryssningsfartyg och varuhus globalt.

Elemis kontrollerar hela produktprocessen vetenskapligt – från fält till ansikte – för att garantera kvalitet och effektivitet med oberoende kliniska försök. Elemis vetenskapsmän forskar ständigt om nästa generations resultatdrivna hudvård med upptäckter på terapiområden som använder marina organismer och växter.

engage

Get the coolest
TIPS & TRICKS TODAY

This ebook will change everything you ever thought about relationships & attachment. Find all the secrets to forming better connections, faster.