Kroppsmassage Signatur

Våra behandlingar

Wilmas Lyx

Ca 2 timmar

En underbar lyxigt och underbart omhändertagande behandling. Tre behandlingar i en och samma stund. Här njuter du av en lång och härlig Ansiktsbehandling, Frans- och bryn färg och formning av bryn samt en skön Rygg- och nackmassage.

En fantastisk Julklapp eller Present. 

Wilmas Special

Ca 75 minuter

I vår rogivande atmosfär njuter man här av två sköna behandlingar i en och samma stund.

Vi kombinerar två populära behandlingar. Först avnjuter du en skön Rygg- och nackmassage, och därefter en Avstressande ansiktsbehandling; med fokus på fukt, näring och massage. Kombinationen gör att man känner sig totalt avkopplad och omhändertagen. Du får även en skön stund för återhämtning och avslappning i en rogivande atmosfär. Wilmas special är en av våra stora favoritbehandlingar.

Mother-To-Be Gravidmassage

Ca 75 minuter

En helhetsupplevelse för total avkoppling med massage anpassad efter graviditetens olika skeden. Du bäddas ner på många mjuka kuddar för att ligga skönt. Först masseras ryggen för att mjuka upp spända muskler. Därefter händer, fötter och ben för att motverka svullnad och vätskeansamlingar. Behandlingen avslutas med lugnade ansikts- och skalpmassage. Milda dofter stimulerar alla sinnen och ger ny energi till den blivande mamman. Du garanteras en skön stund för återhämtning och avslappning i en rogivande atmosfär.

Skalpmassage

Ca 20 minuter

Djupgående hårbottensmassage som löser upp spänningar och stelhet i huvud, tinning, och nackparti.

Du får en skön stund för återhämtning och avslappning i en rogivande atmosfär.

Skalp & Ansiktsmassage

Ca 45 minuter

Djupgående massage för skalp, ansikte, nacke, axlar och dekolletage.

Hur vanligt är det inte med spänningsvärk i käkar, tinning, huvud och i alla mimiska muskler i ansiktet. Här är räddningen för en stund. En mycket skön behandling om du lider av stress och spänningshuvudvärk. Du kan hos oss vara säker på att du kommer att få en skön stund för återhämtning och avslappning i en rogivande atmosfär

Sköna fötter Fotmassage

Ca 20 minuter

Skön massage för trötta fötter och vader. Du kan hos oss vara säker på att du kommer till auktoriserad personal, och en skön stund för återhämtning och avslappning i en rogivande atmosfär

engage

Get the coolest
TIPS & TRICKS TODAY

This ebook will change everything you ever thought about relationships & attachment. Find all the secrets to forming better connections, faster.