Hyr vår härliga Spaavdelning med bubbelpool

En oförglömlig dag, afton eller kväll. Perfekt att hyra för par och mindre sällskap. 

Medtag gärna något gott att fylla i era glas. Vi står för ett lättare tilltugg, lyxiga hud- och kroppsprodukter, samt en underbar miljö. Glöm vardagens stress och koppla av med din partner, affärskollegor, vänner, någon ni vill fira, en kick off eller kanske en afterwork. Vår relaxavdelning lämpar sig också väldigt bra för födelsedagsfirande, bröllopspresent, romantisk helg, Tjej- eller kill- kväll, mindre firmafester, möhippa/svensexa mm.

Hyr vår Spaavdelning

Wilma ligger mitt i centrum av Umeå, med trevliga restauranger och pubar bara runt hörnet. Det är lätt att glida vidare till kvällens festligeheter. På Wilma får ni en annorlunda och härlig start på en trevlig kväll!

Medtag gärna en god dryck till den lättare förtäring som ingår; så som ett fräscht  fruktfat, snacks och dylikt. Framdukat finns för er när ni kommer; vinglas, vinkylare, servetter, vin öppnare, och isvatten. Vin kyl finns om ni vill ställa in dryck på kylning. 

Passa gärna på att boka och njuta av våra härliga behandlingar under ert besök hos oss. Koppla därefter av i vår spaavdelning i en underbar miljö med tända ljus och rogivande musik. I priset ingår även hyra av badlakan (samt badrockar när ni är högst fyra personer.)

Som avslutning på denna trevliga afton är det kanske dags att göra sig i ordning, för en fortsatt trevlig kväll. I vårt mysiga duschrum kan ni till skenet av tända ljus njuta av exklusiva hudvård- och kroppsvårdsprodukter från vårt fina koncept..

Det lilla extra mitt-i-veckan

Förgyll en vardag och känn det speciella lugnet infinna sig med en kär vän. Måndag till fredag under butikstid har vi rabatterade priser på vår relaxavdelning och Spa-paket.

Vill ni ha en speciell upplevelse mitt i centrala Umeå? Kom då till oss, och skäm bort er för en stund. Kanske bor ni på hotell och vill göra något härligt tillsammans. Wilma Spa finns mitt i centrala Umeå, så lätt tar ni er vidare till kvällens trevligheter.

Våra priser & villkor

För att vår uthyrning av relaxavdelningen ska fungera så ber vi er gäster att läsa igenom och ta del av våra förhållningsregler, för att ni gäster ska få en trevlig upplevelse!

Priser under dagtid

3 timmar (tiden går att förlänga till en extra kostad)

2 pers 2400 kr
3 pers 2600 kr
4 pers 2800 kr

5 pers 3000 kr
Vid grupper fler än 5 personer; 650 kr per person

Priser efter butikstid vardagkväll

3 timmar (tiden går att förlänga till en extra kostad)

2 pers 2700 kr
3 pers 2900 kr
4 pers 3100 kr
5 pers 3300 kr

Vid grupper fler än 5 pers; 700 kr per person

Priser på fredagkväll samt helger

3 timmar (tiden går att förlänga till en extra kostad)

2 pers 2900 kr
3 pers 3100 kr
4 pers 3300 kr
5 pers 3600 kr

Vid grupper fler än fem personer; 750 kr per person

engage

Get the coolest
TIPS & TRICKS TODAY

This ebook will change everything you ever thought about relationships & attachment. Find all the secrets to forming better connections, faster.