0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

Dermaroller® HA-Serum

1295 kr inkl. moms
Antal st

Hyaluronsyra (HA) är ett i huden naturligt befintligt ämne med en extrem vattenbindande förmåga. HA ger hudens fasthetsfibrer kvalité och är en del av cellernas förnyelseprocess. Med stigande ålder reduceras dock hudens naturliga HA-produktion vilket gör att huden förlorar sin fyllighet, linjer och rynkor blir mer framträndande och markerande.


Dermaroller® HA är ett serum i ny unik formula som kombinerar Hyaluronsyra med antioxidanter (A-& E-vitamin), mjukgörande och lugnande ingredienser. Serumet kompletterar övrig antiåldrandevård genom applicering morgon och kväll (en ampull räcker till 2 applikationer) och ger då huden effektiv antiåldrandevård på hudens ytstruktur.


Vid applicering i kombination med Dermaroller® Hemvårdsverktyg får serumet en betydligt mer djupgående och kraftfullare behandlingseffekt då hemvårdsverktyget tillåter att ingredienserna "slussas" till hudens djupare lager. Detta ger en mer fyllnadsliknande effekt på linjer/rynkor.


Dermaroller® HA appliceras på huden direkt efter att du har rollat den med ditt Dermaroller® Hemvårdsverktyg. De dagar du inte rollar kan serumet appliceras under dag/nattkräm.


Förpackning: 30x1,5 ml

 

 

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik vardag: 10-18
Butik lördag: 10-15
Behandlingar & relax: 08-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2018 Wilma Information om cookies