Brasiliansk vaxning

 

Kärt barn har många namn. Vi kallar det Intim vaxning. En behandling som har blivit oerhört populär.

 

 

Det kan vara nervöst först gången man kommer för brasiliansk vaxning. Vi ser till att du kommer att känna dig bekväm, och du bestämmer själv hur mycket du vill ta bort. Vi gör vårt jobb och har fokus på det vi gör. Inga konstigheter!

Ställ gärna frågor, och försök att slappna av. Då känns det även mindre. Hårstrån förfinas varje gång du vaxar och hårt stubb som kliar och ska ansas blir ett minne blott.

 

OBS! Vi har en ålersgräns på 18 år.

 

Viktigt att tänka på:


För bästa resultat bör håret vara ca 3-5 mm långt när du kommer för att vaxa. Vi vill att du klipper ner håret om det är längre innan du kommer. 


Kom helst i bekväma kläder; Inte tajta jeans t ex.


Efter vaxning ska man inte sola, bada, basta, träna eller smörja in huden på 24 timmar. För bästa resultat bör man undvika att smörja in sig med kräm innan behandling.

 

Man bör undvika att vaxa sig strax före menstruation då huden är känslig just då. Naturligtvis vaxar vi inte under menstruationen. En vecka efter mens är smärttröskeln högst, dvs bästa tiden att vaxa.

 

Duscha och skrubba gärna huden innan ditt besök. Då huden behöver vila efter vaxningen.

 

Första gången bör man vara beredd på att allt hår kanske inte följer med. Då kan det bero på att vissa hår inte kommit upp ännu, efter tidigare vaxning eller rakning. Om du tidigare rakat dig bör du gärna vänta till håret har vuxit ut tilll en längd på ca 5 mm.

 

Vi gör inte brasiliansk vaxning på män. Vi får förstås reaktioner på det. Svar på varför vi inte gör brasiliansk vaxning på män: Det känns obekvämt för oss när det är en av oss kvinnor som utför vaxningen. Vi vet också att salonger som utför vaxningen på män har fått oanständiga förslag och närmanden. Vilket naturligtvis inte skulle vara ok för oss! Vilka åsikter som än finns om detta, så är det tillräckliga skäl för oss att inte vaxa män!

 


Vi jobbar med vax från Lycon som är en av markanadens bästa vaxer. Vaxet är gjort av ren och naturlig kåda, bivax, aromaterapi oljor, ocn mineraler. Lycons vax ger väldigt liten rodnad och är ett av de mest smärtfria vaxerna för denna typ av behandling. Dessutom kan vaxet ta bort hår som är ner till 1 mm korta, man kan därför vaxa sig oftare.

 

Se Priser >>

 

Köp Presentkort online >>
 

Wilma -  En oas mitt i stan!

Till oss kommer ni när ni vill bli omhändertagna
i en rogivande miljö, och av kunnig personal.

Vi erbjuder er allt inom hud och kroppsvård;
Ansiktsbehandling, Fotvård, Massage & Spa-behandlingar, Vaxning, Brasiliansk vaxning, Fransar och bryn mm.

Vi jobbar med etablerade hudvårdsmärken som står för kvalitet så som Elizabeth Arden PRO, Elemis, Shiseido, Tebiskin och Synchroline.

Hyr vår relaxavdelning för möhippan, svensexan, eller tillsammans med vänner/ kollegor. En oförglömlig afton.

Välkommen, vi på Wilma tar hand om dig!

Kontakta oss

Adress:


Telefon:

E-post:

 
Skolgatan 56 A
903 27 Umeå

090 - 71 01 11

salongwilma@gmail.com
(ingen bokning via e-post)

Öppettider butik

Vardagar
Lördagar
10.00 - 18.00
10.00 - 15.00
 

Öppettider behandlingar & relax

Varierande öppettider: 08-23

Dela vår sida

Nu kan ni snabbt och enkelt dela vår hemsida med era vänner via sociala medier.