Spa-behandlingar


Ljuvliga behandlingar och kroppsprodukter baserade på en kombination av naturens bästa växtingredienser. Spa filosofin är ett heltänkande där ro och mental avslappning går hand i hand. Samhället i dag ställer höga krav på oss, som ofta leder till hög stressnivå.

Ge dig själv en lugn stund och känn hur stressen rinner av dig medan din kropp får vård och omsorg. När du kommer till oss så kommer du att känna att lugnet infinner sig. Låt oss ta hand om dig!


Vi jobbar nu med Elemis som idag är Englands ledande spa och hudvårdsmärke och gynnas av så många som 6,5 miljoner spa-besökare per år. Den framgångsrika kombinationen av naturligt aktiva ingredienser med den senaste tekniken har gjort det möjligt för Elemis att få ut några av de mest inflytelserika och resultatinriktade produkter som finns på marknaden idag. Elemis har genom åren också fått ett flertal priser för sina unika SPA-behandlingar. En Elemis behandling är en helhetsupplevelse att minnas!

 

Spa- Anti- stress ca 90 min
En underbar massage-kroppsbehandling för hela kroppen; Mjukgörande, lugnande och exfolierande peeling. Därefter en lång och härlig massage. Behandlingen ger total sinnesro, och huden blir mjuk och silkeslen.
Köp Presentkort online>>


Elemis Salt Glow ca 75 min
En djuprengörande helkroppsbehandling som gör att din hud blir som ny. En djupgående peeling som avlägsnar döda hudceller, stimulerar cirkulationen och revitaliserar din hud! Efter en lätt torrborstning ringlas en varm, lyxig olja över kroppen, som masseras in tillsammans med Elemis Exotic Lime and Ginger Salt Glow. Under tiden som du ligger med denna inpackning får du njuta av en skön hårbottensmassage. Både kropp och ansikte blir återfuktade. Din kropp och ditt ansikte får en strålande fräschör med en härlig lyster. En upplevelse för både kropp och sinne.
Köp Presentkort online>

Mini Spa Treatment ca 45 min
En härlig behandling som gör att din hud blir som ny. Kroppspeeling, och kort massage med härligt återfuktande produkter. Perfekt kroppsbehandling inför sol och bad.

 Köp Presentkort online>>


Mother-To-Be ca75 min
En helhetsupplevelse för total avkoppling med massage anpassad efter graviditetens olika skeden. Denna unika behandling skapar band mellan den blivande mamman och barnet genom beröring som arbetar med rytmen av två hjärtslag som en enhet. Du vilar på sköna kuddar som ger stöd under behandlingen för optimal trygghet. Med en speciell gravidmassage masseras ryggen för att mjuka upp spända muskler. Därefter händer, fötter och ben för att motverka svullnad och vätskeansamlingar. Behandlingen avslutas med lugnade ansikts- och skalpmassage. Härligt milda dofter stimulerar alla sinnen och ger ny energi till den blivande mamman.

 Köp Presentkort online>>

 

Elemis Grooming for feet ca 45 min

Spa behandling för dina fötter; Varma oljor, peeling och fotmassage. En ljuvlig behandling för trötta fötter och vader.

Köp Presentkort online>

 

Wilma -  En oas mitt i stan!

Till oss kommer ni när ni vill bli omhändertagna
i en rogivande miljö, och av kunnig personal.

Vi erbjuder er allt inom hud och kroppsvård;
Ansiktsbehandling, Fotvård, Massage & Spa-behandlingar, Vaxning, Brasiliansk vaxning, Fransar och bryn mm.

Vi jobbar med etablerade hudvårdsmärken som står för kvalitet så som Elizabeth Arden PRO, Elemis, Shiseido, Tebiskin och Synchroline.

Hyr vår relaxavdelning för möhippan, svensexan, eller tillsammans med vänner/ kollegor. En oförglömlig afton.

Välkommen, vi på Wilma tar hand om dig!

Kontakta oss

Adress:


Telefon:

E-post:

 
Skolgatan 56 A
903 27 Umeå

090 - 71 01 11

salongwilma@gmail.com
(ingen bokning via e-post)

Öppettider butik

Vardagar
Lördagar
10.00 - 18.00
10.00 - 15.00
 

Öppettider behandlingar & relax

Varierande öppettider: 08-23

Dela vår sida

Nu kan ni snabbt och enkelt dela vår hemsida med era vänner via sociala medier.