0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

Kosmetisk tatuering av ögonbryn/ Eyeliner

 

15 % Studentrabatt

 

Hos oss bemöts du av Certifierad personal med expertis och personligt engagemang. Vi jobbar ständigt i framkant med de nyaste teknikerna på marknaden.

 

3D Ögonbryn & Eyeliner - även kallat Microblading

Ibland räcker inte de traditionella metoderna till. Vanligt är att man har plockat sina bryn så tunna i många år, så nu växer de inte ut längre. Vissa är less på att gå och färga regelbundet. Ibland kan det vara så att man är allergisk mot Kosmetika. Även för er som gått igenom kemoterapi eller kanske har Alopecia; då är detta en bra lösning. Det kan också vara så att man bara är less på att ständigt lägga sin vardagliga makeup och vill ha något som sitter kvar även vid tränig, sol och bad. Bara att få vakna på morgonen och ha en inramning. Guld värt för många.

 

Hur en behandling går till:

Du bokar in en träff med Maria och får i lugn och ro fylla i några frågor och om det är något viktigt som hon bör veta om din hälsa. Därefter målas brynen upp med millimetersprecision. Strecken markerar bredden och formen på dina bryn. Du får självklart studera det som är uppritat och komma med önskemål innan Maria kör i gång. Dina bryn mäts och kontrolleras igen i stående position, så att allt ser jämnt och fint ut. Brynen plockas till och ni väljer färg; därefter börjar Maria tatuera med ett manuellt instrument med små nålar. Man gör små snitt i huden och sedan tillsätter man pigment. Självklart med bedövning, och ALLTID steril utrustning, och arbetskläder. Voila´, klart! Du får nu instruktioner om hur du ska ta hand om dina bryn närmsta tiden. Du får ett eftervårdskit och hemgångsråd. Ni planerar också in ditt kommande återbesök.

Behandlingsmeny

Kosmetisk tatuering 3D Bryn

ca 120 minuter

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 4500 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Kosmetisk tatuering Franskant; Eyeliner naturlig eller markerad

ca 75 minuter

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 3500 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik vardag: 10-18
Butik lördag: 10-15
Behandlingar & relax: 08-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2018 Wilma Information om cookies