TCA 20%, LACTICACID 10%, KOJICACID 5% 

ENERPEEL® HANDS är en ”Cocktailpeel” speciellt utvecklad för behandling av solskadad och åldrad vävnad på händerna men kan även tillämpas på andra områden. Var ingrediens har väl dokumenterade effekter och tack vare den unika kombinationen förstärks behandlingseffekten och skräddarsyr behandlingen. Peelen är exfolierande.  
ENERPEEL® HANDS reglerar melanin biosyntesen (pigment produktionen) som reglerar hudens pigmentering. Tillsatsen av Kojic Acid har blekande egenskaper som förstärker balansen i pigmentproduktionen. Behandling med   ENERPEEL® HANDS har indikation för ålderstecken på händerna med pigmentförändringar och åldersfläckar, ojämn textur och ev solskador. Den kraftiga exfolierande effekten gör huden ljuskänslig varför det är nödvändigt med fullgott solskydd efter behandlingen.
 
ENERPEEL® HANDS är speciellt anpassad för en rad olika indikationer:
• Hudförnyelse (Hudföryngring)
• Solskadad hud med pigmentfläckar
• Milda/Måttliga Ålderstecken (Linjer och rynkor)

BEHANDLINGEN 
Behandlingen är en ytlig/medium peeling och upprepas som kur med 1 behandling varannan till tredje vecka. 

FÖRE/UNDER
Huden tvättas ren och därefter används en speciell vätska med ”Preporatory solution” som förbereder huden för peelingen. Peelingen appliceras med hjälp av en borste jämnt över hudytan och en svidande känsla uppstår. Applikationen upprepas i flera lager för mer djupgående behandling. Huden frostar då i takt med att koncentrationen av Peelingen ökar.  Efter verkningstiden neutraliseras syran med ”Neutralizer” och avslutas med Terproline kräm som ger ett nytt barriärskydd och återställer balansen samt solskydd.  

EFTER
Graden av frosting/rodnad i huden efter behandlingen står i relation till hudens kvalitet och behandlingens intensitet. Pigmenteringar mörknar för att sen efter ett par dagar fjälla av med naturliga cellförnyelsen. Intensiteten sker i olika grad beroende på hudkvalitet vid behandlingstillfället. Huden återställs dock relativt snabbt efter behandlingen och en ny behandling kan göras med 7- 14 dagars intervall. 

PRODUKTER UNDER BEHANDLINGEN
Följ noga de anvisningar terapeuter/läkare ger och som hör till behandlingen inklusive de för resp. efterbehandlande produkter. Informera om vilka ev. läkemedel och/eller andra preparat du använder. 

KONTRAINDIKATIONER
• Graviditet & amning
• Aktiv inflammatorisk dermatit som herpes
• Roacutane behandling de senaste 6 månaderna
• Allergi för Mjölksyra

Wilma -  En oas mitt i stan!

Till oss kommer ni när ni vill bli omhändertagna
i en rogivande miljö, och av kunnig personal.

Vi erbjuder er allt inom hud och kroppsvård;
Ansiktsbehandling, Fotvård, Massage & Spa-behandlingar, Vaxning, Brasiliansk vaxning, Fransar och bryn mm.

Vi jobbar med etablerade hudvårdsmärken som står för kvalitet så som Elizabeth Arden PRO, Elemis, Shiseido, Tebiskin och Synchroline.

Hyr vår relaxavdelning för möhippan, svensexan, eller tillsammans med vänner/ kollegor. En oförglömlig afton.

Välkommen, vi på Wilma tar hand om dig!

Kontakta oss

Adress:


Telefon:

E-post:

 
Skolgatan 56 A
903 27 Umeå

090 - 71 01 11

salongwilma@gmail.com
(ingen bokning via e-post)

Öppettider butik

Vardagar
Lördagar
10.00 - 18.00
10.00 - 15.00
 

Öppettider behandlingar & relax

Varierande öppettider: 08-23

Dela vår sida

Nu kan ni snabbt och enkelt dela vår hemsida med era vänner via sociala medier.