ENERPEEL® EL EYE & LIP; TCA & LACTIC ACID (Mjölksyra) 

är baserad på en kombination av TCA syra och Mjölksyra. Syror som är väl dokumenterade som effektiva antiage syror. Syran är en flerlagerspeeling där vart lager ökar behandlingsintensiteten. Behandlingen framkallar en exfoliering (peeling) av hudytan.   

ENERPEEL® EL är den första peelingen utvecklad för området där åldrandet framträder först och oftast syns som mest. Behandlingen har indikation för behandling runt ögonen, på övre och undre ögonlock samt området runt läpparna. ENERPEEL® EL stimulerar till ökad cellförnyelse, reducering av pigmentförändringar och  ökar dessutom produktionen av nytt kollagen och elastin vilket ger ökad hudelasticitet och fasthet. Den exfolierande effekten gör huden ljuskänslig varför det är nödvändigt med fullgott solskydd efter behandlingen. 
ENERPEEL® EL har en rad olika indikationer: • Hudförnyelse (Hudföryngring) • Uppstramning av vävnaden • Hyperpigmentering runt ögon • Milda/Måttliga Ålderstecken (Linjer och rynkor)

BEHANDLINGEN 
Behandlingen är en ytlig till ytlig/medium peeling och görs som kur med 4 behandlingar, 1 behandling var eller varannan vecka. En kur kan kompletteras med ytterligare kur beroende på indikation och hudkvalitet. 

FÖRE/ UNDER
Huden tvättas ren och därefter används en speciell vätska med ”Preporatory solution” som förbereder huden för peelingen. Gelésyran  appliceras jämnt över hudytan och en övergående svidande känsla uppstår. Appliceringarna upprepas tills vävnaden är mättad dock med maximalt applicering om 4 lager. Efter verknings tiden neutraliseras syran med ”Neutralizer” (vid frosting neutraliseras syran omgående)  och avslutas med Fillast ögonkräm och Terproline kräm som ger ett nytt barriärskydd och återställer balansen samt solskydd. 
EFTER Graden av rodnad i huden efter behandlingen står i relation till hudens kvallitet och behandlingens intensitet. Efter ett par dagar sker en efterfjällning i olika grad beroende på hudkvalitet vid behandlingstillfället. Huden återställs dock relativt snabbt efter behandlingen och en ny behandling kan göras med  7- 14 dagars intervall.  

PRODUKTER UNDER BEHANDLINGEN
Följ noga de anvisningar terapeuter/ läkare ger och som hör till behandlingen inklusive de för resp. efterbehandlande produkter. Informera om vilka ev. läkemedel och/ eller andra preparat du använder.

KONTRAINDIKATIONER
• Graviditet & amning • Aktiv inflammatorisk dermatit
• Roacutane behandling de senaste 6 månaderna
• Allergi för Mjölksyra
• Efter ögonlocksoperation avvakta 6 månader

Wilma -  En oas mitt i stan!

Till oss kommer ni när ni vill bli omhändertagna
i en rogivande miljö, och av kunnig personal.

Vi erbjuder er allt inom hud och kroppsvård;
Ansiktsbehandling, Fotvård, Massage & Spa-behandlingar, Vaxning, Brasiliansk vaxning, Fransar och bryn mm.

Vi jobbar med etablerade hudvårdsmärken som står för kvalitet så som Elizabeth Arden PRO, Elemis, Shiseido, Tebiskin och Synchroline.

Hyr vår relaxavdelning för möhippan, svensexan, eller tillsammans med vänner/ kollegor. En oförglömlig afton.

Välkommen, vi på Wilma tar hand om dig!

Kontakta oss

Adress:


Telefon:

E-post:

 
Skolgatan 56 A
903 27 Umeå

090 - 71 01 11

salongwilma@gmail.com
(ingen bokning via e-post)

Öppettider butik

Vardagar
Lördagar
10.00 - 18.00
10.00 - 15.00
 

Öppettider behandlingar & relax

Varierande öppettider: 08-23

Dela vår sida

Nu kan ni snabbt och enkelt dela vår hemsida med era vänner via sociala medier.