PYRUVIC ACID 35%, LACTIC ACID 5% (ACETYLGLUCOSAMINE) 

ENERPEEL® NECK  är en ”Cocktail
peel” speciellt utvecklad för behandling av solskadad och åldrad vävnad på hals och dekolletage, men kan även tillämpas på andra områden. Var ingrediens har väl dokumenterade effekter och tack vare den unika kombinationen förstärks behandlingseffekten och skräddarsyr behandlingen.  Peelingen är lätt exfolierande. 

ENERPEEL® NECK har indikation för ålderstecken på hals
– och/eller dekolletage. Ålderstecken som kännetecknas som nedsatt fasthet/elasticitet, pigmentförändringar och  ojämn textur. ENERPEEL® NECK innehåller en noga avvägd kombination som reducerar och jämnar ut pigmentförändringar, stimulerar collagenproduktionen för uppstramande verkan. Dessutom innehåller Peelingen Acetylglucosamine (hyaluronsyra) som återskapar fyllighet. Den exfolierande effekten gör huden ljuskänslig varför det är nödvändigt med fullgott solskydd efter behandlingen. 

ENERPEEL® NECK
är speciellt anpassad för en rad olika indikationer:
• Hudförnyelse (Hudföryngring)
• Hyperpigmentering & Solskador (Inkl aktinsk keratos)
• Milda/Måttliga Ålderstecken (Linjer och rynkor)

BEHANDLINGEN 
Behandlingen är en ytlig/medium peeling och görs oftast som kur med 1 behandling per vecka alternativt varannan vecka beroende på indikation och hudens kvalitet. 

FÖRE/ UNDER
Huden tvättas ren och därefter används en speciell vätska med ”Preporatory solution” som förbereder huden för peelingen. Peelingen appliceras med hjälp av en borste jämnt över hudytan och en svidande känsla uppstår. Applikationen upprepas i flera lager för mer djupgående behandling. Efter verknings tiden neutraliseras syran med ”Neutralizer” och avslutas med Terproline kräm som ger ett nytt barriärskydd och återställer balansen samt solskydd. 

EFTER
Graden av rodnad i huden efter behandlingen står i relation till hudens kvalitet och behandlingens intensitet. Efter ett par dagar sker en efterfjällning i olika grad beroende på hudkvalitet vid behandlingstillfället. Huden återställs dock relativt snabbt efter behandlingen och en ny behandling kan göras med 7- 14 dagars intervall. 

PRODUKTER UNDER BEHANDLINGEN
Följ noga de anvisningar terapeuter/läkare ger och som hör till behandlingen inklusive de för resp. efterbehandlande produkter. Informera om vilka ev. läkemedel och/eller andra preparat du använder.  

KONTRAINDIKATIONER
• Graviditet & amning
• Aktiv inflammatorisk dermatit
• Roacutane behandling

Wilma -  En oas mitt i stan!

Till oss kommer ni när ni vill bli omhändertagna
i en rogivande miljö, och av kunnig personal.

Vi erbjuder er allt inom hud och kroppsvård;
Ansiktsbehandling, Fotvård, Massage & Spa-behandlingar, Vaxning, Brasiliansk vaxning, Fransar och bryn mm.

Vi jobbar med etablerade hudvårdsmärken som står för kvalitet så som Elizabeth Arden PRO, Elemis, Shiseido, Tebiskin och Synchroline.

Hyr vår relaxavdelning för möhippan, svensexan, eller tillsammans med vänner/ kollegor. En oförglömlig afton.

Välkommen, vi på Wilma tar hand om dig!

Kontakta oss

Adress:


Telefon:

E-post:

 
Skolgatan 56 A
903 27 Umeå

090 - 71 01 11

salongwilma@gmail.com
(ingen bokning via e-post)

Öppettider butik

Vardagar
Lördagar
10.00 - 18.00
10.00 - 15.00
 

Öppettider behandlingar & relax

Varierande öppettider: 08-23

Dela vår sida

Nu kan ni snabbt och enkelt dela vår hemsida med era vänner via sociala medier.