Enerpeel


ENERPEEL- SOFT PEEL TREATMENT CA 45 MIN

 

MA; En uppfräschande, fuktgivande, hudföryngrande peelsubstans (Mandelsyra) används och kompetteras med en djup mjukgörande ansiktsmask med bl a Hyaluronsyra. En bra behandling för dig som vill prova en peel; Denna passar alla, även för Rosacea, känslig hud och vuxenacne. Bra inledande behandling för en kur med Deep Peel. Denna peel kräver inte förberedande hemmaprodukter inför behandling.
MA: Mandelsyra; Hudföryngring, Antiinflammatorisk, Fukt och fasthet. En mildare peeling för den känsligare huden, en fuktgivande och uppfräschande behandling. Minskar även rosaceabesvär.

Underhållsbehandling rekommenderas några gånger per år


ENERPEEL- DEEP PEEL TREATMENT CA 20 MIN
GA 40, PA, SA, JESSNER, CHEST & BACK, OCH NECK. Dessa behandlingar utförs efter en behandlingplan som är gjort tillsamans med konsultation. En Peel som ingår i gruppen ytlig exfoliation och är en inriktad behandling anpassad efter hudproblem. För bäst resultat utförs en kur på 3- 8 behandlingar. En enbart peelpensling tar ca 20 min och ger stor effekt. Direkt efter en behandling kan du få en rodnad som lägger sig efter några timmar. Efter 2-3 dagar kommer din hud att kännas stram, torr och förmodligen att fjälla; (beroende på vilken Kemisk peel som används). Det är normalt! Enstaka behandling ger allmän uppfräschning och underhåller hudens ungdomliga fräschör:

GA 40: Glycolsyra: För allmän uppfräschning av huden, för torr hud, djuprenande, föryngrande, motverkar acne, minskar porer samt ger huden spänst och lyster:
PA: Pyrodruvsyra; För oljig hud, synliga porer, överskott av talg, djuprengöring av huden, uppfräschning och hudföryngring.
JR: Jessners solution; För uppfräschning av huden, motverkar hudåldrande, minskar vidgade, porer, motverkar acne och orenheter, minskar pigmentförändringar och förebygger nya pigmentfläckar, för åldrad hud, ger en mer jämn hudton.
SA: Salicylsyra; För Acne, antiinflammatorisk & antibekteriell hud.
SA CHEST & BACK: Salicylsyra 30%; Behandling av acne och acnerellaterade tillstånd på rygg och/ eller dekolletage.

ENERPEEL- VERY DEEP PEEL TREATMENT CA 20 MIN
GA 70, JESSNER, TCA. Dessa behandlingar utförs efter en behandlingplan som är gjort tillsamans med konsultation. En Peel  som ingår i gruppen medeldjup exfoliation och är en inriktad behandling anpassad efter hudproblem.   För bäst resultat utförs en kur på 3-8 behandlingar. En enbart peelpensling tar ca 25 min och ger stor effekt. Direkt efter en behandling kan du få en rodnad som lägger sig efter några timmar. Efter 2-3 dagar kommer din hud att kännas stram, torr och du kommer förmodligen att fjälla i huden.
Till dessa Very Deep Treatment- behandlingar hör;


GA 70: Glykolsyra 70%; Snabb och effektiv hudföryngring, för åldrad hud, oelastisk och slapp hud, minskar oregelbunden pigmentering, ger jämnare textur och hudton.

JESSNER PEEL: Behandling som är framtagen för att kunna reducera mer hudceller på ett djupare plan; detta är en medel djup peeling.

TCA: En mycket effektiv kraftigt avflagnande peel.

JESSNERS PEEL -
CA 20 MIN (ÄVEN KOMBINATIONSPEEL)
Behandling för Solskador, hyperpigmentering och Antiage. Behandling som är framtagen för att kunna reducera mer hudceller på ett djupare plan; detta är en medel djup peeling.
Vid applicering kan det bränna lite lätt i huden, det uppkommer även vit frost på huden som vi kallar "frosting" och det är ett tecken på att peelingen nått sitt djup. Peelingen anpassas alltid efter den hudtyp och vad det är som ska behandlas, pigment eller struktur. Man kan applicera peelingen upp till tre gånger beroende på vilket djup man vill ha. Den vita frostingen kommer att försvinna och huden kommer att vara rosa eller milt brun i några timmar efter penslingen. Efter några dagar kommer du att flagna ganska mycket  Efter ca 7dagar ser man resultatet.
JR: Består av en blandning av Salicylsyra, mjölksyra och Retinol


TCA 25%- ANSIKTE CA 20 MIN
Triklorättiksyra; En mycket effektiv kraftigt avflagnande peel.
Kraftig hudföryngring, minskar linjer och rynkor, för kraftigt solskadad hud, åldrad hud, tar bort pigmentförändringar, för hud med acneärr.
Behandlingsdjupet/ intensiteten regleras av den frostig som peelingen ger och denna står även i relation till hudens kvalitet vid behandlingstillfället. TCA kan närmast liknas vid mekanisk hudslipning eller laserslipning.
Behandlingen ingår i gruppen medeldjup och är speciellt lämplig vid djupare solskador och åldrad hud (Aktiska Keratoser, Lentingo, Melasma etc) men erbjuder även en lättare uppfräschning i förebyggande syfte. Enerpeel TCA 25% skapar en serie positiva bieffekter som stimulerar att motverka åldrandet. Den kraftiga avflagnade effekten gör huden ljuskänslig ett tag efter behandlingen varför det är nödvändigt med fullgott rekommenderat solskydd efter behandlingen


Enerpeel TCA 25% är speciellt anpassad för en rad olika indikationer:

 

  • Hudförnyelse (hudföryngring)

  • Milda/ måttliga ålderstecken (linjer & rynkor)

  • Hyperpigmentering/solskadad hy

  • Ärrbildning

  • Aktinisk & Seboreisk keratos

  • Vidgade porer

Peelbehandlingen går snabbt och är helt odramatisk. Det flytande TCA ämnet appliceras på det aktuella området och får verka. En intensiv sveda känns under cirka 3-4 minuter, men den är övergående. Efter detta startar läkningsprocessen, då man fjällar av lager av gammal hud under 3-7 dagar. Enerpeel har två funktioner, den första är att lösa upp huden och exfoliera hudytan (Katabol effekt) och den andra att sända signalsubstanser att kicka igång och stimulera olika funktioner (Anabol effekt). Behandlingen gör att man flagnar av den gamla huden och ny, fräsch hud kommer fram.
   

TCA ÖGON- OCH LÄPPBEHANDLING CA 20 MIN;
Behandling för Rynkreducering, textur och pigmentutjämning, samt Antiage. En fuktgivande och föryngrande behandling av huden runt ögonen, motverkar hudåldrande, för slapp och oelastisk hud. Kur på 4 behandlingar.
Triklorättiksyra 3,75%, Mjölsyra 15%

TCA- HAND BEHANDLING CA 20 MIN
Antiage, Solskador, rynkreducering, och allmmän hudföryngring.
Består av: HA: Triklorättiksyra 20%, Mjölksyra 10%, samt Kojic Acid

Enerpeel - Konsultation
Innan en Deep Peel-kur kan påbörjas behöver du göra en konsultation. Konsultationskostnaden dras av vid första peel om du bokar en kur. I behandling med Mandelsyra behöver du ingen konsultation.

Kvallitetssäkrade produkter
ENERPEEL® är marknadens enda kopletta Peelsystem där samtliga produkter är kvallitetssäkrade och CE-märkta (Medical Device). -Din garnti för kvallitet och prestanda!

 

Wilma -  En oas mitt i stan!

Till oss kommer ni när ni vill bli omhändertagna
i en rogivande miljö, och av kunnig personal.

Vi erbjuder er allt inom hud och kroppsvård;
Ansiktsbehandling, Fotvård, Massage & Spa-behandlingar, Vaxning, Brasiliansk vaxning, Fransar och bryn mm.

Vi jobbar med etablerade hudvårdsmärken som står för kvalitet så som Elizabeth Arden PRO, Elemis, Shiseido, Tebiskin och Synchroline.

Hyr vår relaxavdelning för möhippan, svensexan, eller tillsammans med vänner/ kollegor. En oförglömlig afton.

Välkommen, vi på Wilma tar hand om dig!

Kontakta oss

Adress:


Telefon:

E-post:

 
Skolgatan 56 A
903 27 Umeå

090 - 71 01 11

salongwilma@gmail.com
(ingen bokning via e-post)

Öppettider butik

Vardagar
Lördagar
10.00 - 18.00
10.00 - 15.00
 

Öppettider behandlingar & relax

Varierande öppettider: 08-23

Dela vår sida

Nu kan ni snabbt och enkelt dela vår hemsida med era vänner via sociala medier.