Säkerhet & handhavande

Alla behandlingar görs med STERILA ENGÅNGSVERKTYG för att garantera Din och behandlingens säkerhet och för maximal effekt av varje behandling med vassa instrument. Eftersom DERMASTAMP®-instrumentet penetrerar och kommer i kontakt med kroppsvätskor finns ökad risk för smittspridning och blodförgiftning. DERMASTAMP® är ett sterilt CE-märkt medicintekniskt engångsinstrument av högsta kvalitet. Säkerhet och prestanda är kvalitetssäkrat enligt ISO 9001. Konceptet följer EU-direktivet 93/42 för medicintekniska instrument. Klinikverktyget (med nålar längre än 0,2 mm) är en medicinsk anordning och får endast handhas av aukt. eller legitimerad personal efter genomgången certifiering för korrekt handhavande.

 

Välj en genuin Dermarollerbehandling

DERMASTAMP® är varumärkesskyddat nationellt och internationellt, och är därför det enda i sitt slag. Det finns dock diverse liknande instrument på marknaden men med väsentliga skillnader i såväl kvalitet och säkerhet.

 

Nålarnas kvallitet

DERMASTAMP®’s extremt tunna, sylvassa nålar separerar varsamt cellernas struktur redan vid 100-200 g tryck.
Grövre mindre spetsiga nålar kräver ett betydligt kraftigare tryck vilket snarare ”sprätter” upp vävnaden än bildar kanaler. Nål i blått är DERMASTAMP® jämfört med andra nålkvaliteter i rött. Materialet i DERMASTAMP®-nålarna är av kirurgstål med extrem hållfasthet för att garantera att den spetsiga nålen ej kröks och bildar ”krokar” som kan skada vävnaden.


Nålarnas utformning

Varje nål i DERMAROLLER®-instrumentet är enskilt limmade för att ge så perfekta penetrationshål som möjligt. DERMAROLLER®’s nålar är konformade för att skapa en rund kanal som endast temporärt separerar cellerna.
De runda kanalerna kan endast skapas om nålarna är individuellt placerade i rollerverktyget. Om ”nålar” skärs ut i t.ex. diskar blir penetrationshålen fyrkantiga skärstrukturer och ger en allt för aggressiv behandling.

 

Färre nålar ger högre effekt

Det optimala resultatet med microneedling är att punktera kärlstrukturen för att frigöra signalsubstanser på ett så effektivt men skonsamt sätt som möjligt.
DERMAROLLER® använder därför max 162 nålar/ roller för att med endast 100-200 g kunna penetrera och frigöra signalsubstans utan att skada vävnaden. Vid tätt sittande nålar fördelas hudens motstånd mellan nålarna vilket avsevärt försvårar för nålarna att penetrerar hudens yttre skikt. Redan vid 200 eller fler nålar behövs motsvarande 1-1,5 kg tryck. Detta ger inte bara reducerad behandlingseffekt, utan också mer smärta och det löper hög risk att nålarna når underliggande skelett och då kröks.

 

 

 

 

 

 

Wilma -  En oas mitt i stan!

Till oss kommer ni när ni vill bli omhändertagna
i en rogivande miljö, och av kunnig personal.

Vi erbjuder er allt inom hud och kroppsvård;
Ansiktsbehandling, Fotvård, Massage & Spa-behandlingar, Vaxning, Brasiliansk vaxning, Fransar och bryn mm.

Vi jobbar med etablerade hudvårdsmärken som står för kvalitet så som Elizabeth Arden PRO, Elemis, Shiseido, Tebiskin och Synchroline.

Hyr vår relaxavdelning för möhippan, svensexan, eller tillsammans med vänner/ kollegor. En oförglömlig afton.

Välkommen, vi på Wilma tar hand om dig!

Kontakta oss

Adress:


Telefon:

E-post:

 
Skolgatan 56 A
903 27 Umeå

090 - 71 01 11

salongwilma@gmail.com
(ingen bokning via e-post)

Öppettider butik

Vardagar
Lördagar
10.00 - 18.00
10.00 - 15.00
 

Öppettider behandlingar & relax

Varierande öppettider: 08-23

Dela vår sida

Nu kan ni snabbt och enkelt dela vår hemsida med era vänner via sociala medier.