Behandling av Bristningar/Strier

 

När vävnaden expanderar vid ex. graviditet (75-90% av kvinnor utvecklar hudbristningar i samband med graviditet), viktförändringar eller bystutveckling utvecklar vissa personer bristningar i olika grad. Resultatet blir streckformad vävnadsförändring som initialt är rodnad för att senare övergå till pigmentreducerade linjer.

 

Med DERMASTAMP® stimuleras huden att återskapa och normalisera kollagen för att lyfta vävnaden underifrån samt normalisera kärlstrukturen. Effekten blir att vävnadens struktur jämnas ut och normaliseras i färg.

 

 

Det är det hormonet, glukokortikoider som orsakar hudbristningar. Glukortikoider förhindrar bindvävens celler (fibroblasterna) att konvertera till kollagena- och elastina fibrer. Även om bristningar är inte skadligt för kroppen, upplevs de av många som vanprydande och kan i vissa fall leda till depression och psykiska problem. Bristningar är historiskt sett svåra att behandla, och förbättring av dem med hjälp av laser och krämer har varit begränsat.

 

Med DERMASTAMP® blir resultatet uppseendeväckande. Behandling av bristningar med DERMASTAMP® Microneedling har utförts av läkare sedan 2007, och studier visar att en genomsnittlig förbättring med 70% kan förväntas. Behandlingen är snabb och smidig, tar oftast inte längre tid än 30 min.

 

Wilma -  En oas mitt i stan!

Till oss kommer ni när ni vill bli omhändertagna
i en rogivande miljö, och av kunnig personal.

Vi erbjuder er allt inom hud och kroppsvård;
Ansiktsbehandling, Fotvård, Massage & Spa-behandlingar, Vaxning, Brasiliansk vaxning, Fransar och bryn mm.

Vi jobbar med etablerade hudvårdsmärken som står för kvalitet så som Elizabeth Arden PRO, Elemis, Shiseido, Tebiskin och Synchroline.

Hyr vår relaxavdelning för möhippan, svensexan, eller tillsammans med vänner/ kollegor. En oförglömlig afton.

Välkommen, vi på Wilma tar hand om dig!

Kontakta oss

Adress:


Telefon:

E-post:

 
Skolgatan 56 A
903 27 Umeå

090 - 71 01 11

salongwilma@gmail.com
(ingen bokning via e-post)

Öppettider butik

Vardagar
Lördagar
10.00 - 18.00
10.00 - 15.00
 

Öppettider behandlingar & relax

Varierande öppettider: 08-23

Dela vår sida

Nu kan ni snabbt och enkelt dela vår hemsida med era vänner via sociala medier.