Elemis Ansiktsbehandlings-koncept

 


Elemis har ett unikt koncept med njutfull massage invävd i alla sina behandlingar. Elemis är idag Englands ledande spa och hudvårdsmärke. Den framgångsrika kombinationen av naturligt aktiva ingredienser med den senaste tekniken har gjort det möjligt för Elemis att erbjuda några av de mest inflytelserika och resultatinriktade produkter som finns på marknaden idag. Elemis har genom åren också fått ett flertal priser för sina unika SPA-behandlingar.

En Elemis behandling är en helhetsupplevelse att minnas!


I alla Elemisbehandlingar ingår massag av något slag. Det kan vara Ansikts- skalp, -ögon, eller käkmassage.


ELEMIS SKIN SPECIFIC ca 60 min
Skräddarsydd och hudanpassad ansiktsbehandling; Se nedan tre varrianter. I behandlingen ingår en Ansiktsmassage och en skön skalpmassage.

 

1 Fruit Active Glow- för trött och livlös hud;
Ge ny kraft till en trött och sliten hud; en riktig vitamin cocktail som ger en otrolig lyster. “Partybehandlingen”. I behandlingen ingår Rengöring, Peeling, Ånga, Lätt portömmning vid behov, Ansiktsmassage, samt avslutande djuprengörande mask som revitaliserar trött och glåmig hy. Under tiden som du ligger med masken kommer du att få en skalpmassage så att du ska kunna njuta ordentligt.

2 Exotic moister Dew- för torr hud
För en torr hud som är i behov av förstärkning och mycket fukt, Behandling som lämnar huden fuktmättad och fräsch. I behandlingen ingår Rengöring, Peeling, Ånga, Lätt portömmning vid behov, Ansiktsmassage, samt avslutande behandlande mask som lugnar och ger massor av fukt. Under tiden som du ligger med masken kommer du att få en skalpmassage så att du ska kunna njuta ordentligt.

3 Herbal Lavender Repair-För kombinerad och oljig hud
I behandlingen ingår Rengöring, Peeling, Ånga, portömmning, Ansiktsmassage, samt avslutande behandlande och läkande mask som balanserar huden. Under tiden som du ligger med masken kommer du att få en skalpmassage så att du ska kunna njuta ordentligt.
Köp Presentkort online>  

VISIBLE BRILLIANCE FACIAL CA 90 MIN
Lyxig behandling som motverkar spänstfattig, stressad och torr hy. Avancerad behandling för ansikte och ögon som motverkar åldrande och gör huden fastare och fylligare. Även mörka ringar under ögonen reduceras. I behandlingen kommer du att få tre lyxiga masker och under tiden som du ligger med dem så får du en ansikts- ögonmassage med en specifik microcirkulations- massage, och en skalpmassage.
Köp Presentkort online>

PRO-INTENSE LIFT EFFECT FACIAL CA 60 MIN
Extremt lyftande ansiktsbehandling för ansiktets konturer med fokus på käklinje, kinder och nacke. Superlyftande behandling som hjälper till att minska uppkomsten av hängande käklinje, kinder och haka. Behandlingen reducerar även svullnader och vätskeansamlingar. Ansiktskonturen upplevs direkt mer formad. I behandlingen kommer du att få en käk- och kindmassge och avancerade masker. Under tiden som du ligger med dem så får du skalpmassage och nack och axel-massage.
Köp Presentkort online>

 

 

Wilma -  En oas mitt i stan!

Till oss kommer ni när ni vill bli omhändertagna
i en rogivande miljö, och av kunnig personal.

Vi erbjuder er allt inom hud och kroppsvård;
Ansiktsbehandling, Fotvård, Massage & Spa-behandlingar, Vaxning, Brasiliansk vaxning, Fransar och bryn mm.

Vi jobbar med etablerade hudvårdsmärken som står för kvalitet så som Elizabeth Arden PRO, Elemis, Shiseido, Tebiskin och Synchroline.

Hyr vår relaxavdelning för möhippan, svensexan, eller tillsammans med vänner/ kollegor. En oförglömlig afton.

Välkommen, vi på Wilma tar hand om dig!

Kontakta oss

Adress:


Telefon:

E-post:

 
Skolgatan 56 A
903 27 Umeå

090 - 71 01 11

salongwilma@gmail.com
(ingen bokning via e-post)

Öppettider butik

Vardagar
Lördagar
10.00 - 18.00
10.00 - 15.00
 

Öppettider behandlingar & relax

Varierande öppettider: 08-23

Dela vår sida

Nu kan ni snabbt och enkelt dela vår hemsida med era vänner via sociala medier.