0 produkter i varukorg
Summa: 0 kr

Synchroline & Tebiskin hudvård

 

Ansiktsbehandling med  CE-märkt hudvård för alla hudtillstånd och hudtyper. Hudvård som fokuserar på orsaker snarare än symptom och är utvecklad i förhållande till vilket hudtillstånd som produkterna är avsedda för.

 

Produkterna är också skapade att samverka med våra behandlingar, och har som mål att passa alla hudtyper och behandla många olika hudproblem som tex. acne, rosacea, hyperpigmenteringar, åldrad hud, ärrvävnad mm men också att förebygga och skydda huden mot åldrande och framtida hudproblem. Hudvård som samverkar med huden för att skapa harmoni och välbalanserad hud. Hudvårdskonceptet har ett enkelt produktupplägg som skräddarsys för enskilda och individuella behov. Resultaten är omedelbara och effektfulla, och produkterna har dessutom konkurrenskraftiga priser.

 

Italiensk hudvård som kombinerar ultramoderna teknologier, med växter, väl använda och med historik inom Kinesisk och Indisk Ayurvedisk läkekonst.

Behandlingsmeny

Clinic Advanced Care

ca 90 minuter

 

Skräddarsydd och hudanpassad ansiktsbehandling; I behandlingen ingår en Ansiktsmassage och en skön skalpmassage. Behandling med högeffektiva produkter. Avslappnande massage som slussar ner vitaminer och mineraler, och specialmask som stärker upp vävnaden. Huden ser frisk och klar ut efteråt. Ett kur-serum som räcker till och erhålls att ta med hem som en förlängning på behandling.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 850 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Clinic Medical Acne Treat

ca 90 minuter

 

Medicinsk specialbehandling för acne. Vid mer omfattande problem rekommenderas denna som en grundbehandling före kurbehandlingar. I behandlingen ingår bl a; Micro kristall-peeling, portömning, kemisk peeling med Enerpeel

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 1300 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Enerpeel Glow´n Go

ca 30 minuter

 

Behöver din hud en rivstart? För dig med lite tid, och stort behov av en uppfräschande behandling. Huden får med denna "quick fix" en ny glöd och glans. Rengöring – Pensling Mandelsyra – Avslutande specialmask som stärker huden.

 

Bokningsvillkor

 

Pris: 995 kr

 

Onlinebokning Köp Presentkort

Wilma

Skolgatan 56 A
903 27 Umeå
Visa på karta

Bokning

090 - 71 01 11
Onlinebokning

Öppettider

Butik vardag: 10-18
Butik lördag: 10-15
Behandlingar & relax: 08-23
Följ på Facebook Följ på Instagram © 2018 Wilma Information om cookies